Πλούταρχος: Η οργισμένη απάντηση για τη φοροδιαφυγή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:19
16/10/2013

Πλούταρχος: Η οργισμένη απάντηση για τη φοροδιαφυγή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες δύο μέρες με την είδηση ότι ο Γιάννης Πλούταρχος «έμπλεξε» στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, για τη μη έκδοση στοιχείων παροχής υπηρεσιών ύψους 2.793.955 ευρώ.

 Η σύζυγος του, Μαρία Κακοσαίου από την πρώτη στιγμή, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Πλούταρχο να είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής, που έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ.

Τώρα, ήρθε η σειρά του ίδιου, μέσω του δικηγόρου του, να δώσει την απάντηση του.  Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο τραγουδιστής απειλεί να ακολουθήσει τη νομική οδό.

«Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου. Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας. Η οποιαδήποτε τυχόν συνέχεια της συκοφαντικής, άδικης και βάναυσης σπίλωσης της προσωπικότητας εμού και της οικογενείας μου, θα έχει έννομες συνέπειες για όσους την επιχειρήσουν».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ