Πιρς Μπρόσναν: Οι γυναίκες είναι σέξι μετά τα 35 | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
8:00
9/10/2012

Πιρς Μπρόσναν: "Οι γυναίκες είναι σέξι μετά τα 35"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Όταν μιλάει ο Πιρς, ας ακούνε όλοι... Εκείνος ξέρει
Όταν μιλάει ο Πιρς, ας ακούνε όλοι... Εκείνος ξέρει

Όταν ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στον κόσμο εκφράζει τις απόψεις του για το άλλο φύλο, το πράγμα γίνεται πολύ ενδιαφέρον.


Μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό "A", ο Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) παραδέχτηκε ότι η οπτική του για τις γυναίκες έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια.

Ο 59χρονος ηθοποιός που σύνδεσε το όνομά του άρρηκτα με τον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ που ενσάρκωσε για πολλά χρόνια στη μεγάλη οθόνη θυμάται ότι μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της ζωής του υπήρξαν.... περιοριστικές.

"Είχα σχέσεις με μερικά πολύ νέα μοντέλα, αλλά αυτό ήταν πολύ πολύ καιρό πριν, όταν ήμουν νέος και εγώ. Από τότε όμως συνειδητοποίησα τι αξίζει πραγματικά στη ζωή και ανακάλυψα ότι οι γυναίκες είναι πολύ σέξι μετά τα 35", παραδέχτηκε ο Μπρόσναν, ο οποίος από το 2001 είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κίλι Σέι Σμιθ (Keely Shaye Smith), 10 χρόνια μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου.

"Βγήκα με αρκετά νέα κορίτσια στη ζωή μου, όμορφα σαν μοντέλα, αλλά υπερβολικά συνηθισμένα και κάπως περιοριστικά", συνέχισε ο Πιρς χωρίς όμως να δώσει ονόματα καθώς "αυτό δεν θα ήταν κομψό". "Εξάλλου πέρασε τόσος καιρός".

Παντρεμένος και τρισευτυχισμένος στο πλευρό της Κίλι Σέι Σμιθ είναι από το 2001 ο Πιρς Μπρόσναν.
Παντρεμένος και τρισευτυχισμένος στο πλευρό της Κίλι Σέι Σμιθ είναι από το 2001 ο Πιρς Μπρόσναν.

Ο γοητευτικός σταρ πιστεύει ότι η εμπειρία στη γυναίκα είναι σέξι, ενώ πιστεύει ότι όλος ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν ο κόσμος σταματούσε να ανησυχεί για τη διαδικασία των.... γηρατειών.

"Νομίζω ότι οι γυναίκες που ξέρουν λίγο για τη ζωή είναι οι πιο ενδιαφέρουσες", ολοκλήρωσε ο Μπρόσναν υπογραμμίζοντας ότι κατά τη δική του άποψη "οι άνθρωποι στα 60 δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους 20άρηδες".

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ