Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έκοψε κοντά τα μαλλιά της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:34
9/8/2021

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έκοψε κοντά τα μαλλιά της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ηθοποιός μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία της 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνηθίζει να κάνει αλλαγές στο hair look της, και η πιο πρόσφατη από αυτές ήταν ένα αγορέ κούρεμα, διατηρώντας το ξανθό της χρώμα.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η στιγμή που λύγισε βλέποντας τη σύζυγό του στο επισκεπτήριο

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Enjoy, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια με τον κορονοϊό, που την έκανε να κόψει τα μαλλιά της.

"Επειδή πέρασα τον Covid19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορονοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορονοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους. Συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ορέστη και ξέρω ότι τόσο αυτός όσο και εγώ περάσαμε τον Covid-19 και τώρα με ένα κείμενο που θα το ήθελαν όλοι οι ηθοποιοί να το παίξουν περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Πέρασα τόσα πολλά αυτή τη χρονιά. θετικά, αρνητικά, είμαι τόσο μπερδεμένη που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματα. Η ζωή όμως δεν είναι όλο χαρές και πανηγύρια, έχει και πολλές δύσκολες στιγμές αλλά είναι και ρόδα που γυρνάει και φέρνει τα δώρα της. Όπως αυτή τη θεατρική παράσταση, το "Νυφικό κρεβάτι"".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ