Πιερίδη: «30% πιθανότητες έδιναν να επιβιώσει το μωρό μου» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:35
28/11/2013

Πιερίδη: «30% πιθανότητες έδιναν να επιβιώσει το μωρό μου»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαριάντα Πιερίδη που είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το γεγονός πως θα γίνει μητέρα είναι πραγματικά ένα θαύμα όπως εξήγησε στο περιοδικό Εγώ Weekly.

«Το έμαθα τυχαία ότι είμαι έγκυος. Πήγα στο γιατρό μου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό», είπε η Πιερίδη που δεν έκρυψε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως ήταν έγκυος.

«Αρχικά σοκαρίστηκα. Χάρηκα πάρα πολύ, όμως ο γιατρός μου τόνισε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατον να μείνω έγκυος και σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερνα να κρατήσω το μωρό. Οι πιθανότητες να επιβιώσει το έμβρυο ήταν μόλις 30%. Παρ’ όλ’ αυτά, στο τέλος του τέταρτου μήνα μας ανακοίνωσε ότι μπορούμε πλέον να χαρούμε γιατί το μωράκι μας είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μεγαλώνει φυσιολογικά, δεν του λείπει τίποτα και όλα προχωρούν κανονικά, όπως σε μία οποιαδήποτε εγκυμοσύνη», είπε η τραγουδίστρια. Στην αρχή μάλιστα σοκαρίστηκε κιόλας: «Όταν άκουσα τα νέα σάστισα. Ρώτησα τον γιατρό μου μήπως είναι ένας ακόμα όγκος. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πριν προκύψει η εγκυμοσύνη περίμενα να ολοκληρωθούν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις για να κάνω κάποιο χειρουργείο», είπε ενώ δεν έκρυψε πως είχε απογοητευτεί γιατί της είχαν αποκλείσει το γεγονός να γίνει μητέρα.

«Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είναι τραγικό για μια γυναίκα να της ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μητέρα. Θα προτιμούσα να μην μου το έλεγαν καθόλου. Από την άλλη όμως όταν συνέβη ηρέμησα. Είπα “παραδίδω τα όπλα. Ήταν γραφτό να μην συμβεί”. Τώρα ζω ένα μεγάλο θαύμα. Το αγοράκι μου θα γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου», είπε και εμείς να ευχηθούμε μόνο τα καλύτερα!

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ