Πετσί και κόκκαλο έμεινε ο Τομ Κρουζ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:19
22/8/2012

Πετσί και κόκκαλο έμεινε ο Τομ Κρουζ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχει ρέψει ο Τομ Κρουζ καθώς μετά τον αναπάντεχο χωρισμό του, το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά 

Μπορεί η Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) να φαίνεται αποφασισμένη να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να προχωρά με γοργούς ρυθμούς μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουυζ (Tom Cruise) , ο δεύτερος όμως μάλλον δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί τον ξαφνικό χωρισμό.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως το διαζύγιο του ήρθε κάπως ξαφνικά κι αναπάντεχα, όταν απουσίαζε στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, ωστόσο, όλα έδειχναν πως αν και βαθιά λυπημένος, ο ηθοποιός διαχειριζόταν καλά το όλο ζήτημα. Πρόσφατες φωτογραφίες του, όμως, άλλα δείχνουν.

Μετά την διάλυση του γάμου του ο Τομ έχει ρέψει κυριολεκτικά κάτι που ανησυχεί τους φίλους και συγγενείς τους. Η τωρινή του εμφάνιση δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό Τομ Κρουζ (Tom Cruise) ενώ η διαφορά είναι ιδιαίτερα εμφανής ακόμη κι αν συγκρίνουμε φωτογραφίες με διαφορά χρόνου λήψης μονάχα 3 εβδομάδων. 

Στα γυρίσματα του Oblivion 2, ο  50χρονος ηθοποιός φαίνεται αρκετά φρέσκος ενώ λίγες μόνο εβδομάδες αργότερα, εμφανίζεται πετσί και κόκαλο να δειπνεί με τον δικηγόρο του. Μάλιστα, μετά το χωρισμό του, ο Τομ Κρουζ έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, γεγονός που ανησυχεί τους φίλους και την οικογένειά του.

"Οι φίλοι και η οικογένειά του τον συμβουλεύουν να κάνει ένα διάλειμμα αλλά αυτός δεν τους ακούει" δήλωσε πηγή μιλώντας στο περιοδικό Grazia και συνέχισε:

"Αρνείται να χαλαρώσει και δουλεύει σαν στρατιωτάκι. Δεν είναι ο εαυτός του. Δεν το ρίχνει καθόλου έξω και δεν σιτίζεται καλά. Τα ρούχα του είναι σαν να κρέμωνται πάνω του."

" Ο τρόπος του για να διαχειριστεί την κατάσταση είναι να το ρίξει στη δουλειά. Αλλά παραμελεί και τον εαυτό του και ρισκάρει να αποκοπεί από ανθρώπους που νοιάζονται γι΄αυτόν και θέλουν να βεβαιωθούν αν είναι καλά".

Την περασμένη Τετάρτη, φορτηγά εθεάθησαν στο σπίτι όπου διέμεναν με την Κέιτι Χόλμς (Katie Holmes) για να μεταφέρουν τα υπάρχοντά της ενώ τη Δευτέρα εκδόθηκε οριστικά το διαζύγιο και οι όροι για την επιμέλεια της κόρης τους Σούρι. Βάσει αυτών, η αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού περνάει στην Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) θα μπορεί να το βλέπει συχνά, όποτε το επιθυμεί. Ωστόσο, τέθηκαν αυστηροί κανόνες αναφορικά με την ανατροφή της μικρούλας Σούρι αλλά και την επαφή της με τη θρησκεία, δεδομένης της εμμονής του ηθοποιού με την αίρεση της Σαιεντολογίας. 

Δ.Γ. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ