Πέτρος Τατσόπουλος: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:46
2/10/2019

Πέτρος Τατσόπουλος: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής υπέστη έμφραγμα στον αέρα πρωινής εκπομπής

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Εκτός γραμμής" με την Λήδα Μπόλα και τον Τάκη Χατζή χθες το πρωί (2/10/2019) όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο κανάλι, εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο όπου υποβλήθηκε σε επείγουσα καρδιοχειρουργική επέμβαση χθες το απόγευμα.

Ιδού το ιατρικό ανακοινωθέν και ευχόμαστε καλή ανάρρωση

«Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος.


Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό.

Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ