Πετράκος: Ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Παπαθωμά; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:37
10/10/2014

Πετράκος: Ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Παπαθωμά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με το που έγινε γνωστή η σχέση της Θεοφανίας Ππααθωμά με τον Γρηγόρη Πετράκο, πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πώς ερωτεύτηκαν αυτοί οι δύο "αντίθετοι" χαρακτήρες.

Ωστόσο, υπήρξαν και δημοσιεύματα που άφηναν να εννοηθεί ότι ο νεαρός τραγουδιστής ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της ηθοποιού με τον Πασχάλη τσαρούχα. Για τα παραπάνω αλλά και την κόρη που περιμένουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο, μίλησε για πρώτη φορά ο Πετράκος, στο περιοδικό ΕΓΩ!

Πήγαν να σας φορέσουν ταμπέλες; Υπήρχαν δημοσιεύματα που σας ήθελαν ως το «τρίτο πρόσωπο»
«Έχουν γραφτεί και τέτοια πράγματα; Όχι. Ο γάμος της Θεοφανίας είχε λυθεί πολύ πριν γνωριστούμε. Απλώς τόσο η ίδια όσο και ο πρώην άντρας της είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν φροντίζουν να διατυμπανίζουν τις ζωές τους. Είναι λογικό ο κόσμος της showbz να μη μαθαίνει τις κινήσεις τους, να ξαφνιάζεται από ορισμένα πράγματα και να' βγάζει συμπεράσματα πριν καν διασταυρώσει τις πληροφορίες»


Ίσως να τους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι φαινομενικά είστε αντίθετοι χαρακτήρες. Εσείς φαίνεστε ήσυχος, πράος και η σύντροφος σας περισσότερο «τσαμπουκάς»

«Είναι περίεργο που της έχουν αποδώσει αυτό το προφίλ. Στην πραγματικότητα είναι περισσότερο γαλήνια από εμένα»


Πριν από καιρό όμως έγραψε στο Facebook ένα ηχηρό μήνυμα.
«Ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει το σύστημα. Έχουμε και διαφορετικό backround. Η Θεοφάνια ήταν σε μεγάλο βαθμό εκτεθειμένη στη δημοσιότητα ως πρωταγωνίστρια»


Ως σέξι πρωταγωνίστρια...

«Μια όμορφη γυναίκα δέχεται συνήθως μεγαλύτερη κριτική, είτε θετική είτε αρνητική»


Εσείς θα αφήνατε ένα σχόλιο να πέσει κάτω. Η Θεοφάνια;
«Χαίρομαι που κάνει κάτι το οποίο εγώ δεν μπορώ. Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε «δεν πειράζει, δεν θα μιλήσω». Με αυτό τον τρόπο όμως αφήνουμε τους υπόλοιπους να αλωνίζουν και να λένε ό,τι θέλουν»


Σύντομα θα γίνετε μπαμπάς. Το θέλατε;

«Φυσικά Δεν έτυχε. Το ήξερα από πολύ μικρός πως θα μου συμβεί»

Πώς;
«Το πατρικό φίλτρο των αντρών είναι διαφορετικό από το μητρικό και ενεργοποιείται αλλιώς. Πάντα ήξερα ότι θα γνωρίσω κάποια στιγμή μία γυναίκα η οποία θα μου το ξυπνήσει. Έτσι και έγινε»


Με το που γνωρίσατε τη Θεοφάνια ξέρατε ότι θα γίνει η μητέρα των παιδιών σας;
«Το ήξερα από τον πρώτο μήνα»

 

Έχετε άγχος αν θα είστε καλός μπαμπάς;

«Νομίζω ότι θα είμαι πολύ καλός μπαμπάς. Έχω μεγαλώσει με πολύ καλούς γονείς. Έχω καλό παράδειγμα. Όπως μεγαλώνω, βλέπω τους γονείς μου μέσα μου»


Θα παντρευτείτε;

«Δεν το έχουμε συζητήσει»

Συνέντευξη: περιοδικό ΕΓΩ!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ