Περρής: Μιλάει ανοιχτά για την παρουσιάστρια που αδίκησε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:56
19/11/2015

Περρής: Μιλάει ανοιχτά για την παρουσιάστρια που αδίκησε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμα μία από τις μεγάλες κόντρες της εγχώριας σόουμπιζ έληξε χτες και τηλεοπτικά με τον Βαγγέλη Περρή να εμφανίζεται ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δύο άντρες άφησαν στο παρελθόν τα βαριά λόγια που αντάλλαξαν και έκαναν νέα αρχή και παραδέχτηκαν πως παλαιότερα αμφότεροι ήταν υπερβολικοί ως προς την κριτική που ασκούσαν ο ένας στον άλλο. 

 

«Πολλοί απόρησαν όταν έμαθαν για το σημερινό καλεσμένο, καθώς είπαν “έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες”. Ότι κι αν έχω πει για αυτό είναι ένας άνθρωπος πολύ γνώστης της τηλεόρασης πολύ καλός επαγγελματίας. Όσο για τη μεταξύ μας σχέση είναι πολύ πιο ειλικρινής, από άλλες που μπροστά σε χαϊδεύουν και από πίσω σου πετούν μαχαίρια», ανέφερε ο Αρναούτογλου για να συμπληρώσει λίγο αργότερα ο Περρής:

«Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι τηλεοπτικό προϊόν που νομίζω ότι το έχουμε κάνει αμφότεροι, είναι ένα λάθος και νομίζω δεν πρέπει να συνεχιστεί. Οτιδήποτε γίνεται και τα μετέπειτα στάδια έγιναν, έγιναν ερήμην του τηλεοπτικού κοινού, μεταξύ ανθρώπων».

Κι αν νομίζεις πως ο Περρής μετάνιωσε την κόντρα με το Γρηγόρη κάνεις λάθος. Άλλο είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο το οποίο ο Περρής πιστεύει ότι έχει αδικήσει.

 

Όπως αποκάλυψε ο Περρής ένα από τα πρόσωπα που έχει αδικήσει είναι η Ρούλα Κορομηλά και τόνισε:

«Νομίζω ότι έχω την ευθύτητα εκεί που δεν έχω πει κάτι σωστό ή δε έχω πράξει κάτι σωστό να βγαίνω και να το παραδέχομαι.

Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που έχω κάνει είναι με την Ρούλα Κορομηλά που ήταν από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Ήταν, είναι και θα είναι. Όπου θέλοντας να της επικοινωνήσω κάποια πράγματα που έβλεπα στραβά, τα είπα με τον χειρότερο τρόπο» 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ