Περιζήτητος στους gay | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:04
29/5/2008

Περιζήτητος στους gay

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Να χαρεί ή να κλάψει ο νεαρός ηθοποιός στην πληροφορία ότι είναι ο πιο περιζήτητος άντρας για τους gay; Κι όμως, η είδηση είναι αληθινή και πρόσφατη παρακαλώ.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Να χαρεί ή να κλάψει ο νεαρός ηθοποιός στην πληροφορία ότι είναι ο πιο περιζήτητος άντρας για τους gay; Κι όμως, η είδηση είναι αληθινή και πρόσφατη παρακαλώ.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο ηθοποιός. Περνώντας μια μέρα από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής της σειράς «Υπέροχα πλάσματα», του ανακοινώθηκε ότι έχει τα περισσότερα γράμματα και e-mails από τους φαν, σε σχέση με όλο το υπόλοιπο καστ. Κάτι του είχαν πει από το τηλέφωνο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να πάει και να τον «περιμένουν» περισσότερες από 300 επιστολές, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν ερωτικού περιεχομένου. Από ποιους όμως; Πολλά από αυτά τα γράμματα ήταν από gay άντρες, που τον βλέπουν στη σειρά.

Η πλάκα είναι πως ο Γιώργος όχι μόνο δεν έχει σχέση με όλα τα παραπάνω, αλλά, αντίθετα, πριν παντρευτεί είχε και τη φήμη του «κυνηγού» γυναικών. Πείθει πολύ ως gay στη σειρά και αυτό γιατί πάντα ήταν δεκτικός προς εκείνους, μιας και δεν αισθανόταν να απειλείται ποτέ, ενώ έχει και πολλές εικόνες προκειμένου να πετύχει ως ρόλος.

Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας επιβεβαίωσε την πληροφορία σχετικά με τα εκατοντάδες γράμματα ερωτικού περιεχομένου, συμπληρώνοντας: «Μέχρι και πρόταση γάμου μου έχουν κάνει μέσω e-mail». Φυσικά, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δεν παίρνει στα σοβαρά όσα του γράφουν, όμως δείχνει να χαίρεται την επιτυχία του ρόλου του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ