Πάθαμε πλάκα: Δες πώς είναι σήμερα η Τάνια Τσανακλίδου! [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:07
30/10/2015

Πάθαμε πλάκα: Δες πώς είναι σήμερα η Τάνια Τσανακλίδου! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνηδειτοποιημένη για το χρόνο που περνάει και τις αλλαγές που φέρνει πάνω μας, είναι η Τάνια Τσανακλίδου. Και η σπουδαία ερμηνεύτρια που δε μένει στα λόγια, με την τελευταία της εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή, αποδεικνύει πως είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο και τις αλλαγές που φέρνει πάνω της.

Η Τσανακλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος "Τετ Α Τετ" και η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή. Η τραγουδίστρια έχοντας αφήσει λευκά τα μαλλιά της, μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων.

 

«Έχω αφήσει όλες τις αλλαγές που επέρχονται λόγω ηλικίας να μου συμβούν και να συμφιλιωθώ μαζί τους. Δεν έχω καθόλου υπομονή γιατί ξέρεις ότι ο χρόνος που υπολείπεται στη ζωή σου είναι λιγότερος από αυτόν που προηγήθηκε. Άρα δεν πρέπει να τον σπαταλάς με χαζό τρόπο. Όταν αρχίζεις να μη σου αρέσει πολύ το πρόσωπό σου, δεν σου αρέσει το σώμα σου γιατί αρχίζει και παρακμάζει, θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε τυχεροί που πατάμε αυτή την γη γιατί δεν είναι δεδομένο για τις ζωές όλων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ