Πασχάλης: Τι είπε μετά τη σύλληψη του και το αυτόφωρο (βίντεο) | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:10
8/10/2021

Πασχάλης: Τι είπε μετά τη σύλληψη του και το αυτόφωρο (βίντεο)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο τραγουδιστής συνελήφθη μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του

Μια περιπέτεια πέρασε ο Πασχάλης, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του. Ο μηνυτής είναι ο γενετιστής ιατρός της γυναίκας, η οποία στο παρελθόν υποστήριζε πως απέκτησε παιδί εκτός γάμου με τον τραγουδιστή.

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την περιπέτεια

 

Ο Πασχάλης μίλησε στην κάμερα εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη. "Όλα καλά. Τακτοποιήθηκε η υπόθεση. Ήταν μια οικονομική υπόθεση και όλα μια χαρά. Τίποτα το ανησυχητικό. Θα κλείσει η υπόθεση. Έχουμε 15 ημέρες διορία για να καταθέσουμε τις αντιρρήσεις μας. Σας παραπέμπω και στη δήλωση του δικηγόρου μου, που είναι σαφέστατη και ξεκάθαρη. Είναι νομικά θέματα μην τα μπλέκουμε. Αφορούν σε υποθέσεις που είχαμε για συκοφαντική δυσφήμιση, εκδικαστήκαμε και ορίστηκαν κάποιες ποινές με αναστολή και κάποια στιγμή ο εισαγγελέας είδε ότι η αναστολή έληξε και κίνησε τη διαδικασία για να πάω να πληρώσω. Το τακτοποιούμε και πάει τελείωσε”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

=

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Πασχάλη Αρβανιτίδη
"Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης την 6η Οκτωβρίου 2021 ενημερώθηκε από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του σχετικά με μια εκκρεμή δικαστική απόφαση του 2013. Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας, ποινή για την οποία χορηγήθηκε αναστολή και πλέον κατά την εισαγγελία ετίθετο ζήτημα μετατροπής σε χρηματική ποινή. Η εν λόγω ποινή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, είτε αναστέλλεται επί τριετία, η οποία μάλιστα παρήλθε, άλλως μετατρέπεται σε χρηματική. Πάντως για τον λόγο αυτόν και μόνο ο ίδιος μετέβη στην Εισαγγελία Αθηνών για να λάβει γνώση των στοιχείων της εκκρεμότητας, να διευθετήσει το ζήτημα, ως ορίζει ο νόμος και το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι του. Δεν υπήρξε για το γεγονός αυτό ποινική δίωξη, δίκη, ούτε αυτόφωρη διαδικασία, ούτε υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του από κάποιο πρόσωπο. Είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για τέτοιες εκκρεμότητες που ισχύει για όλους τους πολίτες. Θερμά ευχαριστεί για το ειλικρινές ενδιαφέρον".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ