Πασίγνωστη παρουσιάστρια δέχθηκε δολοφονική επίθεση! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:39
7/4/2015

Πασίγνωστη παρουσιάστρια δέχθηκε δολοφονική επίθεση!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι διάσημη παρουσιάστρια με 20χρονη διαδρομή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, δέχθηκε δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πασίγνωστη δημοσιογράφος, πριν λίγες μέρες, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν «έσπασαν» τα φρένα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι κάποιος (ή κάποιοι) είχαν κόψει με φαλτσέτα το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό!

 

Επειδή, τόσο στην ίδια όσο στο συνεργείο αυτοκινήτων μια τέτοια «δολιοφθορά» φάνηκε απίθανη, κλήθηκαν ειδικοί πιστοποιημένοι από ασφαλιστικές εταιρίες εμπειρογνώμονες για να εξετάσουν το κομμένο σωληνάκι. Οι εκθέσεις και των τριών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι βλάβη, χτύπημα από πέτρα ή άλλο αντικείμενο (λόγω της θέσης που κόπηκε), ενώ αποκλείστηκε και η αστοχία υλικού!

 

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ο δράστης ήταν «επαγγελματίας» καθώς φρόντισε το κόψιμο να είναι τέτοιο ώστε όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο να μην φανεί ότι έχει πρόβλημα και στη συνέχεια όταν θα ανέπτυσσε ταχύτητα να έμενε ξαφνικά από υγρά και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν. Πράγματι ενώ η παρουσιάστρια κατευθυνόταν προς τον τηλεοπτικό σταθμό τα φρένα του αυτοκινήτου «άδειασαν». Ευτυχώς στην θέση του οδηγού δεν ήταν η ίδια, αλλά ο αρραβωνιαστικός της, έμπειρος οδηγός, ο οποίος πέτυχε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο πριν το ατύχημα εξελιχθεί σε τραγωδία.

 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Δικαιοσύνη (μαζί παραδόθηκαν και οι εκθέσεις των πραγματογνωμόνων) και η αρμόδια εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων και ανατέθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά να διεξάγει την έρευνα. Η αστυνομική έρευνα γίνεται σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (για να ελεγχθούν όλες τις επαφές της παρουσιάστριας στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον) ενώ με εντολή του ταξίαρχου Μανώλη Σφακιανάκη ελέγχονται και όλοι οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ήδη άρχισαν να καλούνται για καταθέσεις άτομα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έρευνα. Επιπλέον η οικογένεια της συναδέλφου ζήτησε την βοήθεια και του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

 

Η δημοσιογράφος εργάζεται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια και σήμερα παρουσιάζει δελτία ειδήσεων σε ένα εκ των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας. Με την συμβουλή και την συνδρομή της Αστυνομίας και του τηλεοπτικού σταθμού η δημοσιογράφος έχει πάρει περαιτέρω μέτρα ασφαλείας τόσο στο σπίτι όσο και στις διαδρομές της μέχρι το κανάλι, ενώ υπάρχει φύλαξη και για την οικογένεια της.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ