Πάρις Τζάκσον: Θα τον ξεσκίσω τον γιατρό! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:56
18/4/2013

Πάρις Τζάκσον: Θα τον ξεσκίσω τον γιατρό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Έτοιμη για... δράση φαίνεται να είναι η Πάρις
Έτοιμη για... δράση φαίνεται να είναι η Πάρις

Ενόψει της μεγάλης δίκης για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, η κόρη του φαίνεται αποφασισμένη να κάνει τον δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (dr Conrad Murray) με τα κρεμμυδάκια.

Σε λίγες μέρες πρόκειται να εκδικαστεί η μήνυση που είχε καταθέσει η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Κάθριν (Katherine) στην εταιρεία AEG, υπεύθυνη για τη διοργάνωση των τελευταίων συναυλιών του γιου της –που, ως γνωστόν, δεν έγιναν ποτέ γιατί εκείνος πέθανε τον Ιούλιο του 2009.

Στη δίκη έχει κληθεί να καταθέσει και ο γιατρός του σταρ, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και προς το παρόν δεν έχει δεχτεί να παραστεί καθώς απειλεί ότι αυτά που θα πει δεν θα αρέσουν!

Από την πλευρά της η μοναχοκόρη του Τζάκο φέρεται έξαλλη με τον γιατρό, τον οποίο θεωρεί μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεση που θα αποφέρει στην οικογένειά της –εκτός από δικαίωση- ένα σκασμό… εκατομμύρια.

Η Κάθριν Τζάκσον κατηγορεί την εταιρεία ότι φταίει για τον θάνατο του γιου της εφόσον ήταν εκείνη που προσέλαβε τον Μιούρεϊ να τον φροντίζει –στην ουσία πιέζοντάς τον πέρα του ανθρωπίνου- ώστε να "αποδώσει".

Στη... γωνία τον περιμένει τον δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ η Πάρις Τζάκσον
Στη... γωνία τον περιμένει τον δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ η Πάρις Τζάκσον

Ο Μιούρεϊ υποστηρίζει ότι ξέρει πολλά αλλά καλύτερα να μη  μιλήσει και η Πάρις είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει στο δικαστήριο και να τον "σκίσει" κανονικότατα δίνοντας και εκείνη με τη σειρά της στοιχεία εναντίον του.

Ζ. Κ.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ