Παρασκήνιο: Ο Χατζηπαναγιώτης χαστούκισε την κόρη της Σταυροπούλου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:44
21/8/2014

Παρασκήνιο: Ο Χατζηπαναγιώτης χαστούκισε την κόρη της Σταυροπούλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου τους συνδέει μία σπάνια φιλία, ενώ οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί (μαζί με την κόρη της) συγκατοικούν εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα, ο Χατζηπαναγιώτης συνεργάζεται με την κόρη της Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα στο θέατρο και για τη συνεργασία αυτή μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ. Και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν το άγνωστο παρασκήνιο από το χαστούκι που έριξε στην κόρη της φίλης του.

 

Ο Χατζηπαναγιώτης μίλησε για το πιο αστείο περιστατικό που συνεβη στην παράσταση και δεν ήταν άλλο από το επίμαχο χαστούκι. "Το πιο αστείο ήταν ένα βράδυ, αρκετές µέρες µετά την πρεµιέρα, όπου σε µία σκηνή ξαφνικά και απροσδόκητα µου ήρθε να ρίξω στη ∆ανάη ένα χαστούκι. ∆εν ήταν σκηνοθετηµένο έτσι, αλλά ταίριαζε πάρα πολύ, γι’ αυτό και το κρατήσαµε. Έπρεπε να δεις την αντίδραση της ∆ανάης" αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε η νεαρή Δανάη: " Πάγωσα... ∆εν κατάλαβα αν ήταν µέρος της σκηνής ή αν είχα κάνει κάτι και βρήκε αυτόν τον τρόπο να ξεσπάσει. Σκεφτόµουν ότι µου έδωσε το χαστούκι για να µου πει: «Πρόσεξε, µετά έχουµε να µιλήσουµε!».

 

Η κόρη της Σταυροπούλου θυμήθηκε κι ένα παλαιότερο σκηνικό, όταν ο Χατζηπαναγιώτης πήγε να μείνει μαζί τους. "Τα πρώτα χρόνια που ήρθε να µείνει µαζί µας ο Χρήστος, έπαιζε στο Σεσουάρ για δολοφόνους και µε έπαιρνε σχεδόν κάθε βράδυ µαζί του στο θέατρο. Μια φορά πήγαµε όλοι µαζί στην παράσταση µε την οικογένεια της µαµάς µου. Καθίσαµε στην πρώτη σειρά και ήθελα να τους δείξω ότι ήξερα το έργο, οπότε σε κάποια σκηνή πετάχτηκα όρθια και µε δυνατή φωνή είπα µια ατάκα του Χρήστου πριν την πει εκείνος. Το κοινό γέλασε, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπο του" είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ