Παπουτσάκη: Αποκαλύπτει τι έγινε πραγματικά με τα αυγά στους παπαράτσι! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:07
20/5/2016

Παπουτσάκη: Αποκαλύπτει τι έγινε πραγματικά με τα αυγά στους παπαράτσι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή ΦΜ Live ήταν την Πέμπτη (19/5) η Κατερίνα Παπουτσάκη και η ηθοποιός για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο με τους παπαράτσι, που είχε προκαλέσει αίσθηση όταν συνέβη

Ήταν το 2009, όταν η Παπουτσάκη είχε σχέση με τον τάχιστα ανερχόμενο, Ορέστη Τζιόβα. Οι παπαράτσι δεν άφηναν σε ησυχία το νεόκοπο ζεύγος, έχοντας γίνει η σκιά τους. Μια μέρα λοιπόν, προκλήθηκε "θερμό" επεισόδιο, όταν από το μπαλκόνι του σπιτιού της Κατερίνας, άρχισαν να πετούν αυγά στους φωτογράφους, που βρίσκονταν κάτω.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και η Παπουτσάκη έγινε στόχος, αφού είχαν πει ότι τα αυγά έριξε εκείνη. Και τώρα, 7 χρόνια μετά, η ηθοποιός αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη.

 


 

«Τα αβγά δεν τα έριξα ποτέ εγώ, θεωρήθηκε ότι τα πέταξα εγώ. Φυσικά, εγώ την πάτησα πάλι. Δεν το έκανα και μάλιστα ήμουν αυτή που έλεγε “μην το κάνεις αυτό χριστιανέ μου, γιατί εγώ θα την πατήσω”. Δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να τα κάνω και φυσικά εγώ την πάτησα, εμένα περίμεναν κάτω από το σπίτι, τέσσερις ήταν. Με συνόδευαν τέσσερις μέσα στη νύχτα, ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό. Τέσσερις με περίμεναν κάτω από το σπίτι μετά από αυτό το σκηνικό, ήταν μπροστά μου ο συγκεκριμένος κύριος με το μουστάκι, δύο στο πλάι κι ένας από πίσω, ο οποίος με έβριζε φυσικά με φρικτά λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω. Ο ένας φωτογράφιζε, ο άλλος τράβαγε κάμερα,Εγώ έκλαιγα και δεν μπορούσα με τίποτα να ηρεμήσω. Αισθάνθηκα ότι υφίσταμαι bulling» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ