Παπαθωμά: Απίστευτο ξέσπασμα εναντίον δημοσιογράφου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:52
4/9/2012

Παπαθωμά: Απίστευτο ξέσπασμα εναντίον δημοσιογράφου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξαλλη έγινε η Θεοφανία Παπαθωμά με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» με την ηθοποιό να την κατηγορεί ότι παραποίησε τη συνέντευξη που της έδωσε.

Κι αντί να γράψει αυτά που της είπε για τη νέα της ταινία, «δημοσίευσε τη φαντασία της!» Αποτέλεσμα; Ήρθε η Παπαθωμά και ξέσπασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook εναντίον της δημοσιογράφου, την οποία «στόλισε» με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Βρε να μη σε πιάσει στο στόμα της, λέμε.

 «ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΟΓΡΑΦΙΑΣ. Έσκισε το άρθρο της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, με τίτλο “Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε ταινία την σχέση της με τον Πασχάλη Τσαρούχα”. Τι κι αν την διαβεβαίωσα ότι η ταινία δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή και τη σχέση μου, ότι το σενάριο δεν είναι αυτοβιογραφικό, ότι οι σκηνές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα: Μάταια!

Η ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ ήταν αποφασισμένη να βάλει ένα “πιασάρικο” τίτλο στο φτηνό αρθράκι της, για να εξασφαλίσει το πενηνταρικάκι της (και πολλά λέω), για να εξασφαλίσει τη θέση της στο βασίλειο της μπουρδολογίας, ξεπουλάει αδίστακτα τα πάντα, τον καλλιτέχνη, την αλήθεια της ψυχής του, την καλλιτεχνική του αξία, το έργο του, τη ζωή του, όλα!

Η ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ είναι μια αποφασισμένη αρθρογράφος που αντί για τις απόψεις του καλλιτέχνη, δημοσιεύει τη φαντασία της, που μοιάζει με έκθεση ιδεών μαθητή του 13.

Ζήτημα αν σε όλο το άρθρο υπάρχουν πέντε λέξεις δικές μου. Παρακάλεσε για τη συνέντευξη, έβαλε μέσον για να την πάρει!

Όταν όμως της ζήτησα το λόγο για το τερατούργημα της, δεν μπήκε καν στον κόπο να μου απαντήσει. Την είχε κάνει τη δουλειά της.

Ντροπή και όνειδος στη δημοσιογραφία αυτού του τύπου και σε όσους τη στηρίζουν!

Θεέ μου, πότε θα ξεβρωμίσεις αυτόν τον τόπο;!» καταλήγει η ηθοποιός, έξαλλη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ