Παπαρίζου: Το απίστευτο σκηνικό στην ουρά του ΑΤΜ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:23
23/3/2016

Παπαρίζου: Το απίστευτο σκηνικό στην ουρά του ΑΤΜ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μοιράστηκε ένα περιστατικό από το καλοκαίρι, το οποίο την έκανε να πέσει σε βαθιά θλίψη.

Η Παπαρίζου μίλησε για τους τσακωμούς που έγιναν το καλοκαίρι στα social media αλλά και το σκηνικό που έζησε στην ουρά του ΑΤΜ.

 

Όπως εξομολογήθηκε η Έλενα, βρέθηκε και η ίδια στην ουρά για να βγάλει τα 60 ευρώ μετά τα capital controls και έζησε την εξής δύσκολη στιγμή:

 

«Δεν θα ξεχάσω ένα περιστατικό. Στεκόμασταν στην ουρά στο ΑΤΜ για να μπορέσουμε για βγάλουμε αυτά τα 60 ευρω. Είχε έρθει λοιπόν στην ουρά μια κυρία πολύ αγανακτισμένη. Παραμιλούσε, έλεγε πως είχε τη μαμά της στο νοσοκομείο, πως δεν αντέχει άλλο.

Μια άλλη γυναίκα στη ουρά άρχισε να της λέει ‘τα είδαμε και αυτά που ψηφίζατε τόσα χρόνια που μας έφεραν’, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και άρχισαν να τσακώνονται.

Αλήθεια σου λέω, έφυγα από την ουρά, δεν μίλησα, πήγα έκατσα στο αμάξι και έκλαψα. Σκεφτόμουν, Θεέ μου τι έχει συμβεί; Ήταν να σαν έχουμε ένα κρυφό εμφύλιο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ