Παπαρίζου: Η εμφάνιση που σοκάρει! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:54
1/12/2014

Παπαρίζου: Η εμφάνιση που σοκάρει!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου από πρόσφατη εμφάνιση της στη Σουηδία, κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Και η εμφάνιση της τραγουδίστριας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ενώ ξέσπασε ακόμη και διαδικτυακός "πόλεμος" για τα κιλά της!

Η αλήθεια είναι ότι η Έλενα είναι πιο παχουλή από ποτέ και η σημερινή της εικόνα δε θυμίζει εκείνη παλαιότερων χρόνων. Μάλιστα, οι ένθερμοι φαν της τραγουδίστριας αντέδρασαν έντονα στους απίστευτους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς πολλών άλλων για τα κιλά της. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που οι αυξομειώσεις στο βάρος της Παπαρίζου γίνονται αντικείμενο σχολιασμού και χλευασμού, από κάποιους που -δυστυχώς- θεωρούν σέξι μόνο την αδύνατη, στα όρια της καχεκτικότητας, γυναίκα.

 

Για να είμαστε, όμως, αντικειμενικοί, οι εικόνες που ήρθαν από τη Σουηδία, σοκάρουν, αφού στιλιστικά κυρίως η Έλενα δε θυμίζει σε τίποτε την εκρηκτική Παπαρίζου του παρελθόντος. Ρούχα τσίτα, που όχι δεν κολακεύουν την πληθωρική σιλουέτα της, αλλά τη δείχνουν άσχημη. Η μπούκλα στο μαλλί είναι λες και μόλις έβγαλε τα μπικουτί που είχε στο κεφάλι όλο το προηγούμενο βράδυ και γενικά στιλιστικά και μόνο στιλιστικά, η εμφάνιση της μύριζε... μούχλα. Και σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε ένα κορίτσι 30 χρόνων.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ