Παπαρίζου: επιστροφή στη Σουηδία! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:24
28/7/2011

Παπαρίζου: επιστροφή στη Σουηδία!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στη Σουηδία βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου και ξεκινάει μια νέα ζωή:"Πέρασα μία φάση που ήθελα να επιστρέψω στα παιδικά μου", 

Στη Σουηδία βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου και ξεκινάει μια νέα ζωή:"Πέρασα μία φάση που ήθελα να επιστρέψω στα παιδικά μου", είπε η Έλενα στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό "Super" που μάλλον την έπιασε νοσταλγία και είπε να αφήσει πίσω ότι την πονάει. Τα παιδικά χρόνια; Τα παιδικά μέρη, ποιος ξέρει; Μάλλον όλα μαζί γιάτι αν μιλούσε για παιδικά ρουχαλάκια θα το ξέραμε!

Μετά το χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη αποφάσισε να πάει για λίγο στη Σουηδία: "Είμαι στη Σουηδία περίπου τρεις μήνες... Κάνω πράγματα για την δουλειά, αλλά και ξεκουράζομαι. Δίνω και πάρα πολύ χρόνο στην οικογένειά μου",δήλωσε πράγμα που σίγουρα το είχε ανάγκη να περάσει χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

Μέσα στην καλή χαρά και με σούπερ διάθεση, η Έλενα μας πληροφόρησε ότι εκεί που είναι τώρα βλέπει συνέχεια παιδικούς φίλους και: "Θυμόμαστε πράγματα, βρισκόμαστε για καφέ, ανταμώνουμε 5 - 6 παλιές φίλες" , δηλώνει η Παπαρίζου με χαρά μικρού παιδιού.

"Όταν βρίσκεσαι με τους παιδικούς σου φίλους μετά από τόσα χρόνια, είναι τρομερό πράγμα το ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Απλά, είμαστε πιο ώριμες",συνέχισε το παραλήρημα των παιδικών η Έλενα που φαίνεται να έχει περάσει σε μια άλλη φάση της ζωής της! Τράβα μπρος λοιπόν και μη σε νοιάζει, go elena!

Ελένη Αναστασάκη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ