Παπαληγούρα: Πώς γιόρτασε το γάμο του Αύγουστου Κορτώ! [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:22
26/1/2016

Παπαληγούρα: Πώς γιόρτασε το γάμο του Αύγουστου Κορτώ! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του, Αναστάσιος Σαμοϊλίδης υπέγραψαν τη Δευτέρα (25/1) σύμφωνο συμβίωσης και στη σημαντική αυτή στιγμή της 13χρονης σχεσης τους, είχαν κοντά καλούς τους φίλους.

Ανάμεσα τους και η Λένα Παπαληγούρα, η οποία με ένα post στο Facebook αναφέρθηκε στο γάμο των καλών της φίλων και πώς πέρασαν στο πάρτι που ακολούθησε.

 

 

«Έχω  πάει σε αρκετούς γάμους. Άλλους υπέροχους άλλους όχι και τόσο υπέροχους...Αλλά πολύ συχνά έχω πιάσει τον εαυτό μου να αναρωτιέται γιατί υπάρχει τόση μεγάλη ανάγκη επισημοποίησης των σχέσεων..

Τι είναι αυτό που ενώ συζούμε, ενώ μοιραζόμαστε την ζωή μας, μας κανει να ξοδεύουμε τόσα χρήματα, τοση ενέργεια για να δηλώσουμε οτι παντρεύομαστε, να δηλώσουμε οτι είμαστε μαζι...

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που δεν το αναρωτήθηκα..
Σήμερα κάποιοι φιλοί, όχι λίγοι, όχι όμως και υπερβολικά πολλοί, σε ενα πανέμορφο,  χαλαρό και απίστευτα κεφάτο πάρτι γιορτάσαμε το γαμο του Αύγουστου και του Τάσου.

Και σήμερα οταν κόβαμε την τούρτα, χορεύαμε όλοι με μάτια βουρκωμένα γιατι ξέραμε οτι γιορτάζουμε για την αγάπη, την αγάπη που ξέρει να ξεπερνά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, την αγάπη που τελικά καταφέρνει να νικάει παντού και πάντοτε ..

Σήμερα υπήρχε λογος επισημοποίησης, λογος γιορτής.

Και μέσα σε αυτή τη γιορτή, αφού ήπια και ενα ποτήρι στη μνήμη του Μηνά , κατάλαβα ξαφνικά αυτη την αναγκη επισημοποίησης του γάμου. Γιατι η αγάπη δεν εχει χρώμα, δεν έχει φύλο, δεν εχει ηλικία. Η αγαπη ειναι μία. Και είναι ευλογημένη και πρέπει να τιμάται και να εορτάζεται..

Ύστερα απο δύο χρονια παραστάσεων ξέρω σίγουρα μέσα μου οτι σήμερα η Κατερίνα, η μαμά του Αυγούστου, θα ήταν πολύ πολύ περήφανη. Για τον Άυγουστο και για τον Τάσο.

Και νιώθω χρέος να το γράψω.

Να μαστε όλοι καλά ,ν αγαπάμε ,να αγαπιόμαστε και να γιορτάζουμε για την αγαπη..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και δημοσίευσε φωτογραφία με την τούρτα του ζευγαριού.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ