Παπαδόπουλος: Η οργισμένη ανακοίνωση ότι έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:26
1/2/2016

Παπαδόπουλος: Η οργισμένη ανακοίνωση ότι έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες, δημοσίευμα εφημερίδας υποστήριζε πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ανάμεσα στα ονόματα της "Λίστας Μπόργιανς" με τους Έλληνες, που φέρονται να έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό και διερευνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς για τυχόν φοροδιαφυγή.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το δημοσιευμα προκάλεσε την οργή του ηθοποιού, ο οποίος σε ανακοίνωση του - και όπως μετέδωσε το Star - διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Ιδού η ανακοίνωση του ηθοποιού:

 

 

 


«Πρόσφατα "κρεμάστηκα" κι εγώ στα περίπτερα -εξώφυλλο παρακαλώ- διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ελβετική τράπεζα! Και οσονούπω θα κληθώ και από τον εισαγγελέα να καταθέσω... Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν, ασφαλείς πληροφορίες. Κάποιοι που με συμπαθούν θα στεναχωρήθηκαν: «Κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι», και κάποιοι που με αντιπαθούν θα χάρηκαν: «Τα λεγα εγώ, λαμόγιο είναι, τελικά όλοι ίδιοι είναι»!

Επειδή λοιπόν, δεν είναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ... ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ! Πολύ περισσότερο, χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ