Παπαβασιλείου: ποια δίαιτα ακολουθεί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:25
11/1/2013

Παπαβασιλείου: ποια δίαιτα ακολουθεί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε γνωστό μηνιαίο περιοδικό fitness μίλησε η σεξοβόμβα του Dancing with the stars 3, Έλενα Παπαβασιλείου.

 

Η Έλενα δεν δίστασε να αποκαλύψει και την δίαιτα που ακολουθεί. Όπως έχει τονίσει και σε προηγούμενη συνέντευξή της η λαμπερή παρουσιάστρια, δίαιτα με την στενή έννοια της λέξης, έκανε τελευταία φορά όταν ήταν 19 ετών όπου από την στέρηση και την αφαγιά έφτασε να λιποθυμήσει.

''Δίαιτα, με την έννοια της στέρησης ή άλλα θαυματουργά που υπόσχονται να χάσεις πολλά κιλά σε ελάχιστο χρόνο, δεν κάνω. Θεωρώ πως είναι επικίνδυνα. Στο λύκειο είχα πέσει μια φορά στην παγίδα. Έκανα μια διατροφή μονοφαγίας, έχασα σε πέντε μέρες πολύ βάρος και λιποθύμησα και από τότε είπα "ποτέ ξανά περίεργες δίαιτες".

Πλέον η Έλενα φροντίζει, ακόμα κι αν πάρει 2-3 κιλά, να κόψει τα πολλά τηγανιτά φαγητά, τους υπερβολικούς υδατάνθρακες και τρώγωντας πολλά λαχανικά και φρούτα, να επανέλθει στα κανονικά της κιλά.

Οπότε αν ψάξουμε για την δίαιτα της Έλενας, αρκεί να σκεφτούμε την λέξη σωστή διατροφή. Τα tips που απλά φροντίζει να ακολουθεί ιδιαιτέρως είναι:

1) ένα καλό μεγάλο πρωινό που δεν παραλείπει ποτέ

2) το βραδινό της είναι συνήθως η μισή μερίδα του μεσημεριανού.

 

Η Έλενα πάντως, στηρίζει πολύ τη διατροφή της και στο πρόγραμμα που ακολουθεί καθημερινά. Επειδή ξυπνά αρκετά πρωί εξαιτίας των υποχρεώσεων της στο ραδιόφωνο, φροντίζει να κάνει πολλά μικρά γεύματα ενώ με τις πολύωρες πρόβες του Dancing, τρέφεται με περισσότερη πρωτεΐνη.

 

Κι από γυμναστική; Πριν το Dancing, η Έλενα φρόντιζε να ασκείται 4 φορές την εβδομάδα κάνοντας ποδήλατο ή διάδρομο. Ταυτόχρονα, η Έλενα λατρεύει τη γιόγκα και έχοντας στο πλευρό της τη Σόφη Πασχάλη ηρεμεί το σώμα και το πνεύμα της.

Πλέον και με τις πολύωρες πρόβες χορού, η Παπαβασιλείου έχει δει τρομερή σύσφιξη στο σώμα της  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ