Πάολα: τι λέει για τα ναρκωτικά & τις πλαστικές | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:36
28/12/2015

Πάολα: τι λέει για τα ναρκωτικά & τις πλαστικές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Πάολα μίλησε στο thema people για πολλά θέματα και κυρίως για όσα την έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς.

«Δεν έχω πάρει ναρκωτικά στη ζωή μου, αν και έχουν πει ότι επειδή έχω πολλή ενέργεια στην πίστα μπορεί να πίνω κάτι. Τι να τους πω; Δεν πειράζει, γιατί να τους χαλάσω άλλωστε το όνειρο; Τι να αποδείξω, ότι δεν είμαι ελέφαντας;» δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια απάντησε σε αυτούς που την κατηγορούν για τις σέξι εμφανίσειςστην πίστα.


«Ανέκαθεν ντυνόμουν με λιλιπούτεια φορεματάκια, άλλωστε το επιτρέπει ο σωματότυπός μου. Δεν το έκανα ποτέ για να προκαλέσω τους άντρες. Στο μυαλό μου δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως και ότι δεν φλερτάρω ποτέ με πελάτη», δήλωσε η Πάολα.
Και πώς... αισθάνεται για τις δουλειές του σπιτιού; «Όχι μόνο ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά είμαι και ψυχαναγκαστική. Το αγαπημένο μου καθαριστικό είναι το “χλωρινέξ”, κάνω τα πάντα μόνη μου και δεν είχα ποτέ γυναίκα. Δεν είμαι ανάπηρη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το χειρότερο που έχει γραφτεί ποτέ για εκείνη στα ΜΜΕ. «Ειδικά για την μητέρα μου ήταν αυτό με τις πλαστικές και ότι είμαι μεγαλύτερη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Όσο για εμένα, με είχε λυπήσει αυτό που λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα τραγούδια σε ανάλογα μαγαζιά», είπε η τραγουδίστρια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ