Πάολα: Η σκληρή απάντηση στα σχόλια για την κόρη της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:09
26/2/2014

Πάολα: Η σκληρή απάντηση στα σχόλια για την κόρη της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χαμός είχε γίνει πριν έναν μήνα, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της κόρης της Πάολα να χορεύει στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο κέντρο που εμφανίζεται. 

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Λιάγκα, που σχολίασαν αρνητικά και έντονα την παρουσία της μικρής Παολίνα στο κέντρο, που τραγουδά η μητέρα της. Και τώρα η Πάολα περνά στην αντεπίθεση και απαντά σε όσους την «έκραξαν», χωρίς να χαρίζει κάστανα σε κανέναν.

 

«Για την Παολίνα μίλησε η ύποπτη ηθική. Δεν μπορεί όμως να έχεις άποψη χωρίς να ξέρεις την οικογένεια κάποιου, πως μεγάλωσε, ότι υπάρχουν γονείς πίσω από τον καλλιτέχνη. Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι. Κι εγώ πήγαινα μικρή στα μπουζούκια. Άκουσα και τον Χρήστο Μενιδιάτη να λέει το ίδιο. Οποιοσδήποτε μίλησε, έχει φέρει το παιδί στη δουλειά του. Δεν έχει σημασία αν έχει τσιγάρο ή όχι. Έχει δικαίωμα το παιδί μου, όποια κι αν είναι η κατάσταση, να δει τον χώρο που ανήκει η μαμά της. Η μισή αλήθεια είναι αυτή που είπαν για το τσιγάρο. Η άλλη μισή είναι η πραγματικότητα. Που ζουν όλοι αυτοί που μίλησαν, σε κλίβανο; Είναι αποστειρωμένοι όλοι; Τα παιδιά τους που είναι; Εντάξει μπορεί να μην έρχονται στα μαγαζιά τα δικά μας. Αν όλοι αυτοί έκαναν την ίδια δουλειά με μένα, θα έρχονταν και τα δικά τους παιδιά. Δεν μπορείς όταν δεν έχεις μια νταντά που έχουν κάποιοι άλλοι, αλλά έχεις την μανούλα σου, ευτυχώς και δόξα τω Θεό. Ήρθε όλη η οικογένεια την Πρωτοχρονιά και να αφήσουν το παιδί σε μια ξένη γυναίκα; Δεν γουστάρω αυτή την κριτική. Και να μην μιλάνε για ηθική  οι πιο ανήθικοι!» είπε φανερά εκνευρισμένη η τραγουδίστρια.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ