Παντρεύεται η σέξι ντάμα του Αγγέλου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
0:55
18/6/2011

Παντρεύεται η σέξι ντάμα του Αγγέλου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την όρεξη σε όποιον καλόβλεπε τη σέξι ντάμα του Αργύρη Αγγέλου έκοψε η είδηση ότι εκείνη όχι μόνο είναι δεσμευμένη, αλλά παντρεύεται κιόλας. Και μάλιστα σύντομα. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο. Την αποκάλυψη

 

Την όρεξη σε όποιον καλόβλεπε τη σέξι ντάμα του Αργύρη Αγγέλου έκοψε η είδηση ότι εκείνη όχι μόνο είναι δεσμευμένη, αλλά παντρεύεται κιόλας. Και μάλιστα σύντομα. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο. Την αποκάλυψη έκανε το Super Star, όπου μάθαμε ότι ο τυχεράκιας είναι ένας πρώην συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο Βαγγέλης Καλκαντζάκος.

 

Μάλιστα, η γνωριμία του ζεύγους είχε γίνει πριν τέσσερα χρόνια στην εκπομπή του Μικρούτσικου, «Θα πεις κι ένα τραγούδι». Εκεί, η Έμιλυ «έντυνε» χορευτικά τα τραγούδια. Ο Βαγγέλης ήταν συνεργάτης της εκπομπής και ο έρωτας δεν άργησε να γεννηθεί. Έκτοτε είναι συνέχεια μαζί, ενώ πέρυσι αρραβωνιάστηκαν. Όσο για την κουμπαριά; Κάποιοι λένε ότι θα τους παντρέψει ο Μικρούτσικος, ως… ηθικός αυτουργός που είναι κι άλλοι ο Αργύρης Αγγέλου με τον οποίο μέσα από το Dancing έγιναν φίλοι. Εξάλλου, ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα από χορευτικό δίδυμο να γίνουν και κουμπάροι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ