Παντρεύεται η Αθηνά Οικονομάκου & ξέρουμε και την κουμπάρα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:58
19/10/2015

Παντρεύεται η Αθηνά Οικονομάκου & ξέρουμε και την κουμπάρα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εκπομπή καλημερούδια ήταν καλεσμένη η Αθηνά Οικονομάκου απ όπου έφυγε με κλεισμένη κουμπαριά αλλά και ημερομηνία γάμου! 

Ακριβώς όπως το διάβασες! Οι οικοδεσπότες έβαλαν σκοπό ζωής να το παντρέψουν το κορίτσι και δεν την άφηναν να αποχωρίσει δίχως να βγάλουν είδηση ή έστω να συνάψουν κουμπαριά. 

Η αρχή έγινε από την κεντρική παρουσίαστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου που προθυμοποιήθηκε να γίνει κουμπάρα του ζευγαριού λέγοντας χαρακτηριστικά:

Παιδιά δεν κάνουμε πολύ παρέα ως ζευγάρι, αλλά κάντε μου τη χάρη να σας παντρέψω

Αλλά δεν ήταν η μόνη που δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί.

 

Τη σκυτάλη ανέλαβε ο Κώστας Μαρτάκης που με αφορμή τις φωτογραφίες της ηθοποιού με τον Φίλιππο Μιχόπουλο της είπε πως τη βλέπει έτοιμη ν΄ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πλέον είσαι πιο άνετη, έχεις ξεπεράσει τη φοβία και οδεύεις προς μία κατάσταση για γάμο για παιδιά». Η Αθηνά Οικονομάκου διευκρίνισε: «Δεν είμαι στη φάση ούτε για γάμο ούτε για παιδιά. Είμαι πολύ χαλαρά, περνάω πολύ ωραία. Μακάρι να συμβεί και αυτό στο μέλλον

 

Μια του κλέφτη - δυό του κλέφτη την είδηση τελικά την έβγαλε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος με την ερώτησή του:

Λοιπόν επειδή εγώ πάνω από όλα σκέφτομαι την εκπομπή και επειδή η Ντορέττα θα είναι κουμπάρα, πρέπει να μας πεις πότε θα έχει ρεπό»!

Κι εδώ έρχεται η έξυπνη - και προφανώς με χιόυμορ απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου πως πρόκειται να παντρευτεί το 2022! 

Αν κρίνουμε πάντως από παλαιότερη φωτογραφία της Αθηνάς, προβάροντας φορέματα της Βάσιας Τζοτζοπούλου θα είναι όμορφη νυφούλα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ