Παντελίδης: Τι ανέφερε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατό του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:18
18/2/2016

Παντελίδης: Τι ανέφερε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατό του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, εκδόθηκε και το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του Ασκληπιείου Βούλας για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Παντελίδης προσκομίσθηκε νεκρός στις 09:20 το πρωί, στο Ασκληπιείο Βούλαςόπου και  αναγνωρίστηκε από συγγενείς πρώτου βαθμού.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Ασκληπειό Βούλας! 

«Στις 9.20 πρωινή ώρα προσκομίσθηκε νεκρός μετά από τροχαίο, άντρας ηλικίας περίπου 30 χρονών. Αναγνωρίστηκε από συγγενή πρώτου βαθμού, και επιβεβαιώθηκε ότι είναι ο Παντελίδης Παντελής! Περιμένουμε την νεκροτομή για τα αίτια θανάτου ενώ θα ακολουθήσει και δελτίο τύπου από το Υπουργείο Υγείας», ανέφερε ο Δημήτρης Δελακάς, Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας .

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αναγνώριση του Παντελίδη έγινε από τον αδερφό του.

Ο τραγουδιστής δεν είχε πάνω του επίσημα έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του, γι' αυτό και έπρεπε να γίνει πιστοποίηση της σορού από πρόσωπο πρώτου συγγενικού βαθμού. 

Loading the player ...

Ο επιχειρηματίας του TEATRO Music Hall, Κώστας Μπερτάκης και καλός φίλος του Παντελίδη, έφτασε πρώτος στο νοσοκομείο μαζί με την οικογένεια του τραγουδιστή και αναγνώρισε και αυτός τον Παντελή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ