Παντελίδης: Πόλεμος για την ασφάλεια ζωής ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:39
21/3/2016

Παντελίδης: "Πόλεμος" για την ασφάλεια ζωής ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας μήνας έχει περάσει από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Και φαίνεται ότι ήδη έχει αρχίσει ένας "πόλεμος" με φόντο αρκετά εκατομμύρια ευρώ!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ένα μήνα τώρα, δεν περνάει μέρα που να μην ακούγεται η γράφεται κάτι για εκείνο το μοιραίο πρωινό και για τις συνθήκες που έγινε το τραγικό δυστύχημα. Τα σενάρια και οι φήμες δίνουν και παίρνουν, ενώ στο "χορό" αυτό παίρνουν μέρος και μία πληθώρα δημοσιευμάτων. 

 

Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, ο Παντελίδης φέρεται να είχε κάνει ασφάλεια ζωής ύψους 1.000.000 ευρώ! Και κάπου εδώ φαίνεται ότι έχουμε ένα γαϊτανάκι πολλών εκατομμυρίων.

 

Η ασφάλεια ζωής, η μήνυση κατά αγνώστων που ήδη έχει υποβάλει η οικογένειά του για το χακάρισμα προσωπικών του λογαριασμών στο Ίντερνετ αποσπώντας ποσό ύψους 200.000 ευρώ, τα εν γένει πνευματικά δικαιώματα από τις πωλήσεις των δίσκων και των τραγουδιών του, αλλά και οι αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες στους δικαιούχους εφόσον αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του μοιραίου τροχαίου, έχουν στήσει ένα γαϊτανάκι, κι ενώ είναι ακόμα νωπός ο πόνος για τον άδικο και τόσο ξαφνικό χαμό του Παντελή.

 

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλη η μάχη που γίνεται από τους δικηγόρους και τους πραγματογνώμονες που διόρισαν οι οικογένειες εστιάζει στο να αποδειχτεί ποιος οδηγούσε το μαύρο Mercedes, αφού κάθε πλευρά έχει σοβαρούς λόγους να επιθυμεί διαφορετικό οδηγό», αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

 

Η οικογένεια Παντελίδη μέσω του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμάκη ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι το βαρύ όχημα οδηγούσε μία από τις συνοδηγούς του τραγουδιστή, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, δηλώνει ότι οι δικοί τους πραγματογνώμονες έχουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του τραγουδιστή.

Και μέσα σε ολα αυτά να σημειώσουμε ότι η 21χρονη Φρόσω Κυριακου, την οποία ένα ισχυρό σενάριο τη θέλει να ηταν εκείνη στη θέση του οδηγού, δεν έχει "σπάσει" τη σιωπή της. Ή τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει μιλήσει με λεπτομέρειες για το πρωινό εκείνο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ