Παντελίδης: Η κραυγή της μάνας του & το μοναδικό δέσιμο τους! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:31
18/2/2016

Παντελίδης: Η κραυγή της μάνας του & το μοναδικό δέσιμο τους!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τραγική φιγούρα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης, είναι η μητέρα του. Δε μπορεί με τίποτε να πιστέψει ότι ο γιος της "έφυγε" τόσο νωρίς, τόσο απότομα, τόσο άδικα. 

Οι φωνές της, όπως λένε άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί, άκουσαν τις κραυγές της να σκίζουν τους χώρους του νοσοκομείου. Είναι οι κραυγές της μάνας, που καλείται να αποχαιρετήσει το παιδί της. Που πρέπει να δεχτεί ότι στη δική της οικογένεια "έσπασε" η αλυσίδα. Είανι η τραγικη μάνα, που ακόμα και η πλούσια ελληνική γλώσσα δεν έχει βρει τη λέξη για να την περιγράψει όταν χάνει το παιδί της.

 

 

 

Ο Παντελίδης είχε αδυναμία στους γονείς του. Όμως, με τη μητέρα του είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Και για τη σχέση τους είχε μιλήσει μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τότε, που είχε παραδεχτεί ότι της δίνει τα λεφτά που κερδίζει από το τραγούδι.

"Έχω αφήσει τη διαχείριση στη μητέρα μου επειδή δεν είμαι οικονόμος. Αλλιώς δεν γλυτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, τσιμπάω το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου" είχε πει.

Οι γονείς του τον στήριζαν και ήταν πάντα εκεί στα κέντρα που εμφανιζόταν. Ο πατέρας του είναι συντετριμμενος, ενώ ο αδελφός του ήταν εκείνος που κλήθηκε να αναλάβει το δυσβάσταχτο ρόλο της αναγνώρισης της σορού του αδελφού του.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ