Πάνια - Σαμοϊλης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:38
4/2/2016

Πάνια - Σαμοϊλης: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, φαίνεται ότι διανύει η Αννίτα Πάνια. Η κρίση στο γάμο της με το Νίκο Καρβέλα είναι πιο σοβαρή από ποτέ και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο ακομα και για οριστικό χωρισμό του ζευγαριού.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η ίδια αποφεύγει να απαντήσει στα δημοσιεύματα, αν και πριν λίγες μέρες μέσα από την εκπομπή της Parole, έχοντας καλεσμένη την Κατερίνα Γιατζόγλου είχε σχολιάσει ότι ασχολούνται με την προσωπική ζωή σου ακόμα και όταν δε δίνεις δικαιώματα.

 

Και η αλήθεια είναι ότι η Πάνια όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή. Ακόμα και τώρα που οι φήμες τη θέλουν να έχει μία ιδιαίτερα στενή σχέση με το συνεργάτη της, Νίκο Σαμοϊλη.

 

Οι κοινές τους έξοδοι, με αποκορύφωμα την τελευταία στο κέντρο όπου εμφανιζεται ο Λευτέρης Πανταζής, ενίσχυσαν τα σενάρια περί "τρυφερής" σχέσης. Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα;

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Πάνια σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, έχει βρει στήριγμα στο πρόσωπο δύο συνεργατών της: του Σαμοϊλη και του Δημήτρη Κοργιαλά. Μάλιστα, στην πρόσφατη έξοδο ήταν όλοι μαζί. Επειδή, όμως, εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός, Πάνια και Σαμοϊλης απέφυγαν να δώσουν λαβή για νέα σχόλια. 

Έτσι, κάθισαν απέναντι ενώ πήγαν αλλά κι έφυγαν χωριστά, τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, οι δυο τους είναι φίλοι και η σχέση τους έγινε πιο δυνατή τον τελευταίο καιρό. Εξάλλου, σε αυτόν η Αννίτα έχει βρει ένα στήριγμα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ