Πάλι στο κελί η Ντάριλ Χάνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:12
5/10/2012

Πάλι στο κελί η Ντάριλ Χάνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πάλι συνελήφθη η Ντάριλ Χάνα λόγω ακτιβισμού
Πάλι συνελήφθη η Ντάριλ Χάνα λόγω ακτιβισμού

Πιστή στην ακτιβιστική της δράση, η πιο διάσημη… γοργόνα του Χόλιγουντ πλήρωσε ακόμη μια φορά το τίμημα της "αντίστασής της".


Η Ντάριλ Χάνα (Daryl Hannah ) συνελήφθη χθες στο Τέξας στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την κατασκευή και λειτουργία του τεράστιου αγωγού πετρελαίου Keystone XL ο οποίος θα ξεκινά από τον Καναδά και θα καταλήγει στο Χιούστον και το Πορτ Άρθουρ του Τέξας, έχοντας διασχίσει σχεδόν όλη τη χώρα στο ενδιάμεσο.

Αυτή τη φορά, η 50χρονη ηθοποιός εξέφρασε την αντίδρασή της σκαρφαλώνοντας σε μπουλντόζες που είχαν φτάσει έξω από ιδιοκτησία στο Ντάλας.

Μαζί με τη Χάνα συνελήφθη και η 78χρονη ιδιοκτήτρια της ιδιοκτησίας η οποία προέβαλε την ίδια αντίσταση στις δυνάμεις που είχαν φτάσει για να προχωρήσουν την κατασκευή του αγωγού.

Τον περσινό Αύγουστο, η Ντάριλ είχε ξαναφορέσει χειροπέδες για τη συμμετοχή της σε καθιστική διαμαρτυρία που διοργανώθηκε από διάφορα περιβαλλοντολογικά σωματεία έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον για τον ίδιο λόγο πάλι.

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι η Χάνα δραστηριοποιείται πολύ περισσότερο στον πολιτικό χώρο από ότι στον κινηματογραφικό.

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ