Παίρνω το Τσαντίρι μου και φεύγω αν... | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:37
26/5/2010

Παίρνω το "Τσαντίρι" μου και φεύγω αν...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
"Τσαντίρι» καθημερινό ή νέοι «Μήτσοι» δύο φορές την εβδομάδα! Την πρόταση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν οι Γερμανοί στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί.

Τσαντίρι» καθημερινό ή νέοι «Μήτσοι» δύο φορές την εβδομάδα! Την πρόταση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν οι Γερμανοί στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί. Και αν τον πιέσουν, όπως λένε άτομα που τον ξέρουν καλά, μπορεί να πει «Αουφίντερζεν» ή επί το ελληνικότερον «Παίρνω το "Τσαντίρι" μου και φεύγω».

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μεγάλος νικητής αποδεικνύεται ο Λάκης Λαζόπουλος με το λαοφιλές «Αλ Τσαντίρι νιουζ». Κι ενώ εκείνος ονειρεύεται τις διακοπές του, οι Γερμανοί προσπάθησαν να του αποσπάσουν τη δέσμευση ότι από τον Οκτώβριο θα στήνει πιο συχνά το «Τσαντίρι» του στο πλατό του Alpha, ενώ οι νέοι «Μήτσοι» του θα... χτυπάνε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα! Οι Γερμανοί θέλουν, αλλά ο Λάκης μπορεί; Η απάντηση, σύμφωνα με όσα συζητιούνται στα παρασκήνια, είναι όχι, καθώς το live «Τσαντίρι» του κάθε Τρίτη έχει πολλή δουλειά και όχι μόνο είναι αδύνατον να γίνει καθημερινό αλλά ακόμα και δύο φορές την εβδομάδα είναι πολύ δύσκολο!

Όσο για τους «Μήτσους», ο Λάκης θέλει να κάνει πρωτότυπους χαρακτήρες, οπότε δεν μπορεί να «γεννάει» κάθε λίγο και λιγάκι νέους ήρωες στο γυαλί. Έτσι, φαίνεται ότι το αίτημα των Γερμανών έπεσε σε... τοίχο, παρά την καλή θέληση και των δύο πλευρών. Φυσικά, οι Γερμανοί δεν θέλουν να τον δυσαρεστήσουν, γι’ αυτό του ζήτησαν να σκεφτεί μια λύση ώστε να βοηθήσει το κανάλι, δεδομένου ότι η ερχόμενη σεζόν, λόγω της οικονομικής κρίσης, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Πάντως, με το δεδομένο ότι ο Λάκης έχει «χρυσές» θεαματικότητες, είναι σίγουρο ότι οι Γερμανοί θα ρίξουν νερό στο κρασί τους. Όσο για τον ίδιο, είναι σίγουρο ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, αλλά, αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, κάνει κι άλλες σκέψεις... Από καιρό γυρίζει στο μυαλό του η ιδέα μιας θεατρικής παράστασης όπου θα συνυπάρχουν κάποιοι ήρωες από τους παλιούς «Μήτσους» με καινούργιους. Ήδη φαίνεται ότι οι: Τάσος Παλαντζίδης, Ελένη Γερασιμίδου, Δημήτρης Σταρόβας, Μαρία Γεωργιάδου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης βλέπουν πολύ θετικά αυτή την ιδέα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ