Παιδί εκτός γάμου για τη Σωτηροπούλου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:15
18/9/2015

Παιδί εκτός γάμου για τη Σωτηροπούλου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για την απόκτηση ενός παιδιού και τη γνώμη της για το γάμο μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου και η απάντηση της μας προκάλεσε έκπληξη. Και μια αμηχανία μάς την προκάλεσε, ειδικά στο κομμάτι του γάμου.

Γιατί έχε υπόψη σου ότι το "για 1 δευτερόλεπτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ" σιχαίνεται τόσο πολύ το γάμο, που παντρεύτηκαν τεσσερις φιλενάδες της κι εκείνη δεν πήγε! Μα τόσο; Τόσο. Τόσο, που σου λέει, ότι θα αποκτήσει παιδί, εκτός γάμου!«Το παιδί μου θα το κάνω εκτός γάμου. Ιδανικά, αν όλα πάνε καλά στην καριέρα μου, θέλω μέχρι τα 32 μου να κάνω παιδί εκτός γάμου. Το να παντρευτώ μου φαίνεται κάτι πολύ τρομακτικό και είμαι η χειρότερη φίλη σ’ αυτό το θέμα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, τα τελευταία χρόνια παντρεύτηκαν τέσσερις πολύ καλές φίλες μου και δεν πήγα σε κανένα γάμο! Δεν πήγα επειδή τους σιχαίνομαι τους γάμους. Αγχώνομαι, δεν τους θέλω με τίποτα!», εξήγησε η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά. 
 

 

Όσο για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, είπε:

 

«Δεν έχει ουσία να πούμε τίποτα, ασχέτως αν είμαστε ή δεν είμαστε μαζί με τον Αλέξη. Στη ζωή δύο ανθρώπων που κάνουν ένα επάγγελμα στο οποίο εκτίθενται, κανένας από τον έξω κόσμο δεν θα είναι προσκεκλημένος, ούτε τη στιγμή που θα τα φτιάξουν, ούτε τη στιγμή που θα χωρίσουν. Θεωρώ πως είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν αφορά κανέναν. Είναι μια ασήμαντη πληροφορία για μένα»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ