Πάγωσε η Σταμάτη με την ατάκα της Παπαδοπούλου για την εκπομπή της! [Video] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:18
11/6/2018

Πάγωσε η Σταμάτη με την ατάκα της Παπαδοπούλου για την εκπομπή της! [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σαρωτική «Μαντάμ Σουσου» ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία και η μεγάλη πρωταγωνίστρια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή Ooh la la για όλα. 

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αφού μίλησε για όλα θέλησε να πει επισημάνει κάτι ακόμη στο τέλος της συνέντευξης: 

«Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας αποχαιρετήσουμε…». «Μας έχεις δει;» ρώτησε η Σάσα Σταμάτη. «Βλέπω κάτι επαναλήψεις αργά το βράδυ…». «Σου αρέσουμε; Αλήθεια!». «Αλήθεια; Είστε μια από τα ίδια.» «Τι θα ήθελες να αλλάξουμε;». «Τώρα θα σου τα πω; Να μην κάνεις τις τετριμμένες ερωτήσεις». «Πολύ ωραία! Είναι μια και μοναδική και μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει, γιατί μπορεί», απάντησε η Σάσα Σταμάτη

Mόλις τελείωσε το βίντεο ο Δημήτρης Μηλιόγλου πήρε το λόγο και είπε: «Έχει δίκιο είμαστε μία από τα ίδια, αλλά θέλω να παρακαλέσω τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση να έρθουν και να την κάνουν και να μην την σνομπάρουν.»

«Πιάνω τον εαυτό μου να ρωτάω τα ίδια. Κι εγώ συμφωνώ για αυτό και το έβαλα στο βίντεο γιατί δεν θέλω να κόβονται πράγματα που ίσως να μην είναι τα καλύτερα για εμάς» συμπλήρωσε η Σάσα Σταμάτη. «Έχει απόλυτο δίκιο, ας έρθουν οι άνθρωποι οι οποίοι είναι οι πρωτοποριακοί στην ελληνική τηλεόραση, ας μην την σνομπάρουν και ας την αναβαθμίσουν. Από τον καναπέ μου εύκολα κάθομαι, σε βλέπω και σου λέω είσαι μια από τα ίδια», συνέχισε ο Δημήτρης Μηλιόγλου. 

Δείτε το βίντεο: 

Ολόκληρη η συνέντευξη:

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ