Πάει, χάσαμε και τον Τζώρτζογλου! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:58
30/1/2012

Πάει, χάσαμε και τον Τζώρτζογλου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο ένας μετά τον άλλον γόη μάς εγκαταλείπει και σε ρωτώ: με ποιον θα μείνουμε στο τέλος; Άτιμο Χόλιγουντ και άτιμη κρίση που μάς πήρες τα καλύτερα παιδιά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ο τελευταίος

Ο ένας μετά τον άλλον γόη μάς εγκαταλείπει και σε ρωτώ: με ποιον θα μείνουμε στο τέλος; Άτιμο Χόλιγουντ και άτιμη κρίση που μάς πήρες τα καλύτερα παιδιά. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα με τους ηθοποιούς που αναζητούν την τύχη τους στο Χόλιγουντ.

Ο Στράτος αφού  είδε και αποείδε εδώ στο Ελλάντα πήρε τη μεγάλη απόφαση της μετακόμισης και όπως διαβάσαμε στη Real news εδώ και μερικές εβδομάδες έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο διαμέρισμα που νοίκιασε στο Λος Άντζελες. Γι αυτό και τον έχουμε χάσει.

Στην προσπάθεια του να δικτυωθεί εκεί, έχει τους «παλιούς» συναδέλφους του (βλέπε Γεωργούλη, Βασιλόπουλου κ.α) οι οποίοι έχουν αναλάβει να τον εγκλιματίσουν!  Η απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα δεν ήταν εύκολη, αλλά τα έβαλε κάτω κι αφού κατέληξε στο συμπέρασμα: Ή τώρα ή ποτέ, είπε το... «Τώρα».

Εγώ, ένα έχω να πω... τρέμε Τζορτζ Κλούνεϊ!!!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ