Όχι αστεία- η Βίκυ Χατζηβασιλείου δίνει αγώνα για το δημοψήφισμα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:14
3/7/2015

Όχι αστεία- η Βίκυ Χατζηβασιλείου δίνει αγώνα για το δημοψήφισμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το δικό της αγώνα μέσω Instagram δίνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όσον αφορά το δημοψήφισμα και τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών. 

Δες τις αναρτήσεις της διάσημης παρουσιάστριας και τον αγώνα που δίνει, σύμφωνα με τα πιστεύω της, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα. 

 

 

Κανείς μα κανείς στη χώρα δε θέλει τις επαχθείς και ετεροβαρείς συμφωνίες με το ΔΝΤ και τους εταίρους. Σαφώς και κατηγορώ ΟΛΕΣ τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την κατάντια της χώρας και των πολιτών! Αλλά το ΟΧΙ στην κάλπη, δεν είναι ΟΧΙ στη συμφωνία με τους δανειστές - αφού ο ίδιος ο κ Τσίπρας ούτως η άλλως υπόσχεται συμφωνία εντός 48 ωρών από το δημοψήφισμα, που βέβαια δεν κατάφερε να κάνει σε 5 ολόκληρους μήνες! Το ΟΧΙ στην κάλπη είναι ΟΧΙ στο ευρώ και την Ευρώπη. Με άμεση συνέπεια την κατάρευση των τραπεζών και την απώλεια όλων των καταθέσεων των πολιτών όπως υποστηρίζει σήμερα η ίδια η εφημερίδα The Guardian, η πιο φιλικά προσκείμενη στο ΣΎΡΙΖΑ!! Αυτό το δημοψήφισμα δεν είναι ευκαιρία να δείξουμε την απέχθεια μας στους δανειστές, που σαφώς κανένας δεν συμπαθεί, αλλά προσπάθεια να κρατηθεί η χώρα στο ευρώ και την ανάπτυξη ή διαφορετικά να κατρακυλήσει στην κατηγορία των τρίτων χωρών. Ας αποφασίσουμε με τη λογική ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ, τι Ελλάδα θέλουμε. Και κυρίως ας μείνουμε ενωμένοι και αγαπημένοι σε μια χώρα που χιλιάδες χρόνια τώρα ξέρει δημοκρατικά να φιλοξενεί όλες τις διαφορετικές απόψεις.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ