Όργιο ή ομαδικός βιασμός; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:27
29/2/2008

Όργιο ή ομαδικός βιασμός;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δεν διασκέδασαν στο bachelor τα κορίτσια, βιάστηκαν και υποχρεώθηκαν χωρίς τη θέλησή τους να υποκύψουν στις ορέξεις των Τούρκων! Κραυγή διαμαρτυρίας απευθύνουν οι φίλοι και οι συγγενείς των γυναικών

Aπό την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ


Δεν διασκέδασαν στο bachelor τα κορίτσια, βιάστηκαν και υποχρεώθηκαν χωρίς τη θέλησή τους να υποκύψουν στις ορέξεις των Τούρκων! Κραυγή διαμαρτυρίας απευθύνουν οι φίλοι και οι συγγενείς των γυναικών που με την πρωτοφανή ιστορία τους αναστάτωσαν όλη τη βόρεια Ελλάδα. Το ΛΟΙΠΟΝ σήμερα φιλοξενεί μια άλλη εκδοχή αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας.


Βουίζει η Θράκη, όπου διαμένουν οι πέντε πρωταγωνίστριες του πρωτοφανούς bachelor που έγινε σε ξενοδοχείο της Ανδριανούπολης της γειτονικής Τουρκίας. Όσο οι δύο κοπέλες της συντροφιάς νοσηλεύονται ακόμη σε νοσοκομείο της περιοχής, τόσο πιο έντονες γίνονται οι φήμες για την άλλη όψη της περιπέτειας που εκτυλίχθηκε σε εφιάλτη.

Έσπασαν τα τηλέφωνα στα γραφεία του περιοδικού από κατοίκους των δύο πόλεων, της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας, που ήθελαν να καταγγείλουν μια άλλη εκδοχή του ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο καταιγισμός ήταν τέτοιος, που στείλαμε δικό μας άνθρωπο επιτόπου, για να ερευνήσει το θέμα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο τεύχος, πέντε Ελληνίδες πήγαν σε πολυτελές ξενοδοχείο-spa της Ανδριανούπολης για να περάσουν ευχάριστα μια δυο μέρες και να γιορτάσουν το bachelor party της μίας από αυτές, που θα ντυνόταν νύφη.

Παρασυρμένες από τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους για ξεφάντωμα, δελεάστηκαν από τις μοναδικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε ένας ντόπιος γοητευτικός μασέρ και τον κάλεσαν το ίδιο βράδυ στη νυφική σουίτα όπου διέμεναν.

Εκείνος έφτασε συνοδευόμενος από κάποιους φίλους του και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια, η οποία εκτυλίχθηκε σε θρίλερ!

«Τα κορίτσια αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία των Τούρκων και πριν καλά καλά καταλάβουν τι γινόταν βρέθηκαν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αρχικά οι νεαροί άντρες τους φέρθηκαν κολακευτικά και τρυφερά. Λίγο αργότερα όμως, όταν εκείνες χαλάρωσαν και κάμφθηκαν οι αντιστάσεις τους, διαπίστωσαν ότι στο δωμάτιο βρίσκονταν και άλλοι άντρες και ότι οι ερωτικοί τους παρτενέρ απαιτούσαν όλο και πιο σκληρά σεξουαλικά παιχνίδια, χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες.

Μάταια αντιστάθηκαν. Εκείνοι είχαν ξεφύγει και καθώς υπερτερούσαν αριθμητικά, επέβαλαν τη θέλησή τους», αποκαλύπτει το φιλικό τους περιβάλλον.

Με λυγμούς μια στενή φίλη των γυναικών μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ:

«Μου φαίνεται απίστευτο να θεωρείτε ότι γυναίκες που έπαθαν ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου διασκέδασαν και πέρασαν καλά», μας είπε, χωρίς όμως να θελήσει να ρίξει φως στο πώς βρέθηκαν 12 Τούρκοι στη σουίτα με τις φιλενάδες της.

«Δεν ήταν τόσοι από την αρχή! Οι κοπέλες άνοιξαν την πόρτα σε ισάριθμους νεαρούς. Αργότερα μπήκαν και άλλοι στο δωμάτιο, άτομα που δεν ήταν προσκεκλημένα εξαρχής!».

Όπως δείχνουν τα γεγονότα, ακόμη και σήμερα, που δεν έχουν διαφύγει τον κίνδυνο οι δύο γυναίκες, οι οποίες ακόμη νοσηλεύονται, η υπόθεση απασχολεί σοβαρά την τοπική κοινωνία. Μια κοινωνία που έχει διχαστεί, γιατί όλοι συμμερίζονται το πάθημά τους, αλλά οι μισοί δεν παύουν να σχολιάζουν ότι πήγαιναν γυρεύοντας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ