Ορφανού: Το θέμα είναι να γίνεις γυναίκα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:26
7/8/2012

Ορφανού: "Το θέμα είναι να γίνεις γυναίκα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μίνα Ορφανού, χθες το βράδυ της Δευτέρας, ήταν η καλεσμένη του FTHIS TV και μίλησε για όλα: για τη σχέση της με τους άνδρες και για τη δική της εκδοχή για το τι σημαίνει γυναίκα σήμερα.

Η Μίνα Ορφανού παραδέχτηκε πως είναι μόνη και ότι οι άντρες δεν τη φλερτάρουν, ενώ λέει ότι έχει αγαπήσει: “Δεν έχω ερωτευτεί, έχω αγαπήσει. Είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό. Όλα, βέβαια, κάποια στιγμή τελειώνουν. Μου αρέσουν οι κανονικοί άντρες, όχι αυτός που καλλωπίζεται περισσότερο από εμένα. Εγώ μέσα σε 10 λεπτά έχω φτιαχτεί, έχω κάνει μαλλιά, έχω μακιγιαριστεί, είμαι έτοιμη. Μια μερίδα ανδρών ξέρουν ότι είναι ωραίοι και το παίζουν ιστορία. Πλέον ζούμε σε μια ουτοπία. Δεν υπάρχει συναίσθημα και ανθρωπιά, κρίνεις τον άλλον μόνο από την εμφάνιση. Είχα μια γνωστή που έλεγε “ας είναι κούκλος και ας είναι βούρλο”.Εγώ δεν θα ήθελα ένα βούρλο δίπλα μου. Δεν θα ήθελα να είναι όμορφος, θέλω να είναι καθημερινός”, λέει η Μίνα που θέλει δίπλα της έναν άντρα και το πρώτο της μέλημα δεν είναι να είναι κούκλος.

Η γνωστή ηθοποιός, επίσης, μίλησε για τη στάση ζωής της: “Είμαι ακομπλεξάριστη, γιατί δεν θέλω να πάω με το κατεστημένο. Ο κάθε άνθρωπος πάνω στη γη, που είμαστε αμέτρητοι, έχει την προσωπικότητά του. Είναι κακό κάποιος να έρθει να σου βάλει όρια και πλαίσια." λέει η ηθοποιός.

Όσο για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τη μητέρα της, η Μίνα είπε πως όλα έγιναν επειδή ήθελε να κάνει την προσωπική της επανάσταση, να φύγει από το νησί και να πραγματοποιήσει  τα όνειρα της: “Με το δικό μου σκεπτικό, το θέμα δεν είναι να γεννηθείς γυναίκα, αλλά να γίνεις. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άσχημη γυναίκα, απλά με κάποιες ατέλειες. Και πρέπει να τις διορθώνουμε. Προσωπικά φοβάμαι τα γεράματα. Είναι άσχημο να σκέπτεσαι πως μετά από χρόνια θα έχεις αλλάξει στην εμφάνιση”, λέει η Μίνα που όλα και όλα τα γηρατιά είναι εκείνα που φοβάται περισσότεορ απ'όλα.

Ε.Α.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ