Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ
Όσοι λίγοι είδαν την προηγούμενη Πέμπτη την ινκόγκνιτο είσοδο του λαϊκού τραγουδιστή σε ιδιωτική κλινική της περιοχής Πανόρμου στους Αμπελόκηπους απόρησαν. Και όλοι σκέφτηκαν μήπως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του «χρυσού αγοριού» της Ηeaven.
Το ΛΟΙΠΟΝ κατάφερε και «τρύπωσε» στα ενδότερα της πολύ γνωστής κλινικής και έμαθε αποκλειστικά από περαστικούς για ιατρικές εξετάσεις στην κλινική ότι όλα είναι καλά με την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή.
Ο λόγος της επίσκεψής του δεν ήταν άλλος από την αγαπημένη του μητέρα Μαρία, η οποία είχε μπει στην κλινική την προηγούμενη ημέρα για να κάνει εξετάσεις, έπειτα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε, αλλά και για μια προγραμματισμένη μικροεπέμβαση. Με το που δέχθηκε τηλεφώνημα από το οικογενειακό του περιβάλλον ήταν φυσικό να κλείσει αμέσως εισιτήριο με την επόμενη πτήση από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα. Κι αυτό γιατί αυτόν τον καιρό ο Θάνος Πετρέλης εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας και για πρώτη φορά ως πρώτο όνομα στη μαρκίζα, με τη Λίτσα Διαμάντη και τη Βανέσα Αδαμοπούλου να τον πλαισιώνουν. Ο πετυχημένος τραγουδιστής πέρασε πολλές ώρες στο πλευρό της μητέρας του. Μάλιστα, όπως μας είπαν νοσηλευόμενοι στον ίδιο όροφο, δεν έπαψε ούτε λεπτό να βρίσκεται στο δωμάτιό της και αποχώρησε μόνο όταν είχε ενημερωθεί από τους γιατρούς για την ομαλή εξέλιξη της υγείας της και αφού εκείνη του ζήτησε να φύγει και να ηρεμήσει.
Ο Θάνος, πάντως, συνόδευσε την αγαπημένη του μητέρα και στο σπίτι της όταν μετά από δύο μέρες πήρε εξιτήριο από την κλινική. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!