Ώρες αγωνίας για τη Μίνα Αρναούτη - Η επιπλοκή στην υγεία της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:14
23/2/2016

Ώρες αγωνίας για τη Μίνα Αρναούτη - Η επιπλοκή στην υγεία της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Συναγερμός" έχει σημάνει στον Ευαγγελισμό τις τελευταίες ώρες, καθώς η κατάσταση της υγείας της Μίνας Αρναούτη παρουσίασε επιπλοκές.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η 29χρονη φίλη του Παντελή Παντελίδη είχε τραυματισθεί σοβαρά στο μοιραίο τροχαίο της Πέμπτης (18/2) και οι γιατροί προχώρησαν σε πολύωρα χειρουργεία, προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της, Μάλιστα, η πορεία της υγείας της κρινόταν κρίσιμη μεν, σταθερή δε. 

 

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η όμορφη κοπέλα ανέβασε ξαφνικά υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο νοσοκομείο. Κοντά της βρίσκεται η μητέρα της, που ήρθε από τη Λέσβο, αλλά και καλοί της φίλοι, που δεν έχουν φύγει λεπτό από τον Ευαγγελισμό.

 

Να θυμίσουμε ότι η Μίνα καθόταν στο πίσω καθισμα του τζιπ, και συγκεκριμένα ακριβώς πίσω από τον τραγουδιστή, ενώ χτύπησε και εκείνη η μεταλλική λαμαρίνα, που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο στον Παντελίδη. Η 29χρονη κοπέλα τραυματίσθηκε σοβαρά στα πόδια τα χέρια και το θώρακα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ