Ώρες αγωνίας για Ορφανού - λιποθύμησε στη σκηνή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:16
29/11/2013

Ώρες αγωνίας για Ορφανού - λιποθύμησε στη σκηνή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ώρες αγωνίας πέρασε η Μίνα Ορφανού, αλλά και οι συνάδελφοί της στο θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός λιποθύμησε πάνω στη σκηνή και για ένα ολόκληρο τέταρτο ήταν σε κώμα!

Στην αρχή τόσο οι συνάδελφοί της όσο και οι θεατές της παράστασης, δεν είχαν καταλάβει τι συμβαίνει. Μόλις ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης κατάλαβε ότι η Ορφανού είχε λιποθυμήσει, ανέβηκε στη σκηνή, ενώ όπως είπε, για ένα τέταρτο ήταν σε κώμα! Η Ορφανού οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, απ' όπου πήρε εξιτήριο. 

«Λιποθύμησα πάνω στην παράσταση την ώρα που έπαιζα. Δεν θυμάμαι τίποτ’ άλλο! Πριν ήμουν με πυρετό. Είχα φτάσει στο 38, και έπαιρνα αντιπυρετικά για να μπορώ να παίξω. Γενικά με εξάντλησε τόσο, που πάνω στη σκηνή, έπεσα και ντρέπομαι πάρα πολύ γι΄αυτό που έγινε. Είχα ζαλάδες, είχα πυρετό, ήπια αρκετά φάρμακα διαφορετικού τύπου και βιταμίνες. Με το να μην τρώω δυο  μέρες, μάλλον έπαθα εξάντληση. Αυτό μου είπαν οι γιατροί!» δήλωσε η ίδια φανερά στεναχωρημένη στην κάμερα του Μελέτησε το.

Η παράσταση αναβλήθηκε και αυτό κάνει την ηθοποιό να στεναχωριέται περισσότερο και να ζητήσει συγνώμη. «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε και δεν ολοκληρώθηκε η παράσταση. Ζητάω χίλια συγγνώμη και από τους συναδέλφους και από το σκηνοθέτη μου. Δεν ήταν κάτι που μπορούσα να ελέγξω. Σωριάστηκα! Χτύπησα στο κεφάλι μου με το πέσιμο, και είναι ο,τι χειρότερο να παίζεις live και να σου τύχει κάτι τέτοιο. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, και είμαι ταραγμένη γιατί δεν ήθελα ποτέ να εκτεθώ μπροστά σε κόσμο!»

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, για όλα φταίει η εμμονή της να είναι αδύνατη και οι δίαιτες που κάνει. «Δεν κάνω δίαιτα. Απλά έχω το ανισόρροπο μυαλό μιας γυναίκας που θέλει να είναι αδύνατη. Κακό πράγμα. Όποια γυναίκα με ακούει και κάνει εξαντλητικές δίαιτες, να σταματήσει. Θα αλλάξω τροπάρι. Ήταν καθαρά δική μου αμέλεια. Σήμερα έτυχε να είμαι με κόσμο. Αν τύχει όμως να μην είναι κανένας;»

 

    ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ