Ωνάση: Ο Αλβάρο αποκαλύπτει πότε θα κάνουν παιδί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
8:03
18/2/2015

Ωνάση: Ο Αλβάρο αποκαλύπτει πότε θα κάνουν παιδί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο σύζυγος της διάσημης ελληνίδας κληρονόμου μιλά πρώτη φορά για τη συζυγό του, την πρώτη τους γνωριμία, τη σχέση τους, τους Ολυμπιακούς και εξηγεί γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη παιδί.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Η ελληνική έκδοση του περιοδικού <strong> Hello! </strong> φιλοξενεί σήμερα συνέντευξη που έδωσε ο σύζυγος της Αθηνά Ωνάση κατά τη διάρκεια πρόσφατου τουρνουά ιππασίας με το όνομά της, το  Longin

Η ελληνική έκδοση του περιοδικού "Hello!" φιλοξενεί σήμερα συνέντευξη που έδωσε ο σύζυγος της Αθηνά Ωνάση κατά τη διάρκεια πρόσφατου τουρνουά ιππασίας με το όνομά της, το "Longines Athina Onassis Horse Show", στο ισπανικό "Hola", όπου μιλά και για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Αρχικά, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Alvaro de Miranda Neto) αποκάλυψε τα σχέδια του ζεύγους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, αλλά ταυτόχρονα και για το πότε θα κάνουν ένα παιδί.

"Θα πάμε μαζί. Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα θέμα γύρω από το οποίο περιστρέφεται η ζωή μας. Προπονούμαστε κάθε μέρα, για πολλές ώρες, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου. Θα επιθυμούσαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, αλλά περιμένουμε να περάσει η Αθηνά αυτή τη δοκιμασία. Ανέκαθεν όλοι μιλούσαν για εκείνη μέσω της οικογένειας της. Θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι μεγάλο, να αποδείξει την αξία της", δήλωσε ο βραζιλιάνος ιππέας υπογραμμίζοντας τον διακαή πόθο της συζύγου του να κερδίσει ένα μετάλλιο με τα χρώματα της πατρίδας της -παρόλο που είναι αλήθεια πως η ίδια έχει κρατήσει μια απόσταση από αυτή.

"Είμαστε πολύ κοντά στην Ελλάδα, ειδικά αυτή την τόσο σημαντική και ευαίσθητη στιγμή για την χώρα. Παρακολουθούμε προσεκτικά την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν παντρευτήκαμε, η Αθηνά αποφάσισε να κρατήσει το Ελληνικό επώνυμο της μητέρας της, με το οποίο άλλωστε ταυτίζεται. Έχει ήδη συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τα χρώματα της χώρας της. Θα ήταν ωραίο συμβολικά, αν μπορούσε να κερδίσει ένα μετάλλιο", τονίζει στη συνέχεια ο  Αλβάρο, ενώ στη συνέχεια πέρασε σε πιο προσωπικά ζητήματα...

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ