Όλο το παρασκήνιο: Μάθε γιατί Μενεγάκη & Θεοδωρίδου δεν είναι πια κολλητές! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:00
11/11/2016

Όλο το παρασκήνιο: Μάθε γιατί Μενεγάκη & Θεοδωρίδου δεν είναι πια κολλητές!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η φήμη ότι Ελένη Μενεγάκη και Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι κολλητές όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι καινούρια, αλλά ανακυκλώνεται κατά καιρούς. Αυτή την εβδομάδα είδαμε τη Νατάσα στην «Ελένη» με link και τις δύο γυναίκες να φαίνονται πως όλα μέλι γάλα. 

Η παρουσιάστρια δε δεσμεύτηκε να πάει να τη δει στο κέντρο που τραγουδά. Ωστόσο, αναλυτικό ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao ισχυρίζεται πως οι δυο τους δε μιλιούνται καν, ενώ αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο τα πράγματα έφτασαν εδώ.

 

«Δεν υπήρξαν απλώς φίλες, ήταν κολλητές. Υπήρξε μάλιστα και μία περίοδος όπου η Ελένη Μενεγάκη δεν άνοιγε την σεζόν στην εκπομπή της χωρίς να έχει καλεσμένη για ποδαρικό της Νατάσα Θεοδωρίδου! Πέρα από αυτό είναι και κουμπάρες, αφού η τραγουδίστρια, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο, έχουν παντρέψει την Ελένη με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ έχουν βαφτίσει και τον γιο τους, τον Άγγελο. Κάποτε οι δύο γυναίκες μοιραζόντουσαν τα πάντα

Όλα αυτά όμως, δεν στάθηκαν ικανά να κρατήσουν ζωντανή τη φιλία τους, η οποία όπως μαρτυρούν οι άνθρωποι που ξέρουν καλά, έχει τελιώσει οριστικά! Οι ίδιοι άνθρωποι επιβεβαιώνουν αυτό που κυκλοφορεί ως πληροφορία εδώ και καιρό, αλλά δεν είχε μέχρι σήμερα διασταυρωθεί, το λόγο δηλαδή που έπαψε να υπάρχει αυτή η φιλία και στη θέση της μπήκε η έχθρα ανάμεσα στις δύο πρώην κολλητές.

 

Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος, σύμφωνα με το Ciao, από το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου «χρεώνει» στην Ελένη Μενεγάκη ότι δεν την προστάτευσε στο παρελθόν, όταν τελείωνε ο γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο. Όταν όλα βγήκαν στο παρασκήνιο, οι δύο γυναίκες καυγάδισαν πολύ άσχημα, με την παρουσιάστρια να επιμένει, φυσικά, ότι τίποτε απ’όλα αυτά δεν ισχύει. 

Όμως η τραγουδίστρια είναι πεπεισμένη ότι η πρώην φίλη της έπαιξε κατά κάποιον τρόπο διπλό παιχνίδι και είναι ανυποχώρητη, καθώς θεωρεί ότι οι ενδείξεις που έχει είναι αρκετές για να στηρίξουν τα όσα πιστεύει. 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αυτό που λένε οι αξιόπιστες πηγές είναι πως η Νατάσα πίστευε πως η Ελένη ήξερε για κάποιες ατασθαλίες του Ανδρέα Φουστάνου, την εποχή που ο γάμος τους ήδη δεν πήγαινε καλά. Και βέβαια χρεώνει την παρουσιάστρια ότι δεν της αποκάλυψε όσα γινόντουσα εν αγνοία της…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ