Οικονομόπουλος: Το μήνυμα μετά τον τραυματισμό στην πίστα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:11
3/2/2015

Οικονομόπουλος: Το μήνυμα μετά τον τραυματισμό στην πίστα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Εργατικό» ατύχημα είχε το περασμένο Σάββατο (31/1) ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος όπως σας έχουμε ενημερώσει, γέμισε με αίματα πάν στην πίστα. 

Ένας θαμώνας μαζί με το γαρύφαλλο πέταξε κατά λάθος κι ένα αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας στο μέτωπο τον τραγουδιστή. Και δύο μέρες μετά κι αφού έγινε πολύς λόγος για το απίστευτο περιστατικό, ο Οικονομόπουλος έστειλε μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook το πρώτο μήνυμα, όπου εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη.

«Θα ήθελα να σας πω καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον για το ατύχημα που είχα, όμως επειδή έχω πολλά τηλεφωνήματα κ μνμ και έχουν γραφτεί σε διάφορες σελίδες (με πολύ ενδιαφέρον από τους δημοσιογράφους και τους ευχαριστώ) όμως δεν είναι κάτι σοβαρό… κάποιος άνθρωπος κατά λάθος μαζί με τα λουλούδια που θα πέταξε προφανώς θα είχε κάποιο γυαλί μέσα και έπεσε στο μέτωπο μου. Δεν πήγα σε κάποιο νοσοκομείο και είμαι μια χαρά. Και για να μην νιώθει άσχημα αυτός που το έκανε έχω να του πω να μην στεναχωρηθεί... αυτά συμβαίνουν αρκετές φορές στην δουλεία μας... Καλή εβδομάδα σε όλους σας και να περνάτε καλά!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ