Οικογένεια Λαζαρίδη: Ασφαλιστικά μέτρα στην Ηλιάδη για το παιδί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:39
8/5/2013

Οικογένεια Λαζαρίδη: Ασφαλιστικά μέτρα στην Ηλιάδη για το παιδί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέλος δεν έχει η διαμάχη που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Κι αν οι δύο πλευρές για λίγο καιρό ξαποσταίνουν, μετά από λίγο και πάλι προς την κόντρα τραβούν. Αυτή τη φορά, όπως διαβάζουμε στο Ciao, η μητέρα του Λαζαρίδη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην Ηλιάδη λόγω του εγγονού της!

«Τα χειρότερα εύχομαι για την Αγγελική Ηλιάδη. Εύχομαι να μην δει άσπρη μέρα! Αν την δω μπροστά μου θα την κομματιάσω την αχάριστη» λέει έξαλλη η Λίτσα η αδελφή του Λαζαρίδη. Κι αιτία για το ξέσπασμά της είναι ο καημός της μητέρας της, Μαρίας η οποία έχει να δει τέσσερα ολόκληρα χρόνια τον εγγονό της Μπαμπίνο.

«Μας άρπαξε τον εγγονό μέσα από τα χέρια και εξαφανίστηκε. Γιατί στερεί το παιδί από τη γιαγιά του; Δεν της φτάνει ο πόνος που έχει από τότε που έχασε τον γιο της; Ο Μπάμπης είναι ότι της έχει απομείνει από τον πατέρα του. Η μάνα μου έχει να τον δει τέσσερα χρόνια. Από τότε που πέθανε ο Μπάμπης τον χάσαμε τον μικρό. Ενώ, η Αγγελική είχε πει ότι θα έρχεται να βλέπει την γιαγιά του. Είναι μία ψεύτρα. Τώρα τον έχει μαζί με τη μητέρα της, η οποία όταν ζούσε ο αδερφός μου ούτε που τον ήθελε να τον βλέπει. Όλη θυμούνται που η οικογένειά της έβριζε τον Μπάμπη μου... Τώρα έχουν το θράσος να κρατούν το παιδί μακριά από την άρρωστη μητέρα μου που είναι κατάκοιτη και έχει υποστεί έμφραγμα και το μόνο που ζητάει μέρα νύχτα είναι να δει τον εγγονό της. Αυτή η γυναίκα ζει για δυο πράγματα: για να πάει στον τάφο του γιου της να τον πλύνει και για να δει τον εγγονό της».

Η Λίτσα Λαζαρίδη εξηγεί ότι η συμπεριφορά της τραγουδίστριας άλλαξε μετά τα 40 του Μπάμπη κι ενώ η οικογένεια εκείνου την προέτρεπε να συνεχίσει τη ζωή της.  «Δεν μπορεί να στερεί τον εγγονό από την γιαγιά του... Ούτε και στον τάφο του Μπάμπη στην Καβάλα δεν ήρθε έστω και μία φορά να ανάψει το καντήλι τόσα χρόνια. Τόση αγάπη του είχε λοιπόν; Που αν δεν ήταν ο Μπάμπης τόσα χρόνια δεν θα είχε κάνει τίποτα; Γι' αυτό είπα στην μητέρα μου να μην κάθεται άλλο έτσι. Κι εκείνη πήρε την απόφαση και έδωσε εντολή στην δικηγόρο μας την κυρία Κατερίνα Μαυροειδή να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Αγγελικής Ηλιάδη για να δει κι εκείνη έστω και με αυτόν τον τρόπο το εγγόνι της».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ