Οι πρώτες φωτό της εγκυμονούσας Ζυγούλη & το φύλο του μωρού! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:29
16/3/2016

Οι πρώτες φωτό της εγκυμονούσας Ζυγούλη & το φύλο του μωρού!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οκτώ ολόκληρους μήνες η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη του μοντέλου. Εξάλλου, η αποκάλυψη ότι το ζευγάρι περιμένει το τέταρτο παιδί του έγινε μόλις πρόσφατα και ξάφνιασε τους πάντες. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Άλλωστε, η Ζυγούλη όλο αυτό το διάστημα έκανε δημόσιες εμφανίσεις και τίποτε δεν πρόδιδε το γλυκό μυστικό τους. Αν και τις τελευταιες μέρες, οπότε κι έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη, η Ζυγούλη είχε περιορίσει τις εμφανίσεις. 

 

Ωστόσο, πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Zonar's κι εκεί ήταν και ο φακός του περιοδικού ΟΚ, απαθανατίζοντας την έγκυο Ζυγούλη. Κι έχουμε να πούμε ότι η κοιλίτσα της για όγδοο μήνα, ίσα που διακρίνεται.

 

Το μοντέλο θα γεννήσει μέχρι τέλος Απριλίου, ενώ το μωρό που περιμένουν, είναι αγόρι. Το δεύτερο για την οικογένεια. 

«Δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθεί από νωρίς η τέταρτη εγκυμοσύνη της Κάτιας. Επιθυμία τους ήταν το νέο να παραμείνει κρυφό για όσο περισσότερο γινόταν, προκειμένου να το απολαύσουν ιδιωτικά. Μάλιστα, μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν το γνώριζαν ούτε οι οικογένειές τους» επισημαίνει πηγή στο ΟΚ!. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ