Οι πικάντικες αποκαλύψεις πρώην συνεργάτη της Σπυροπούλου: «Έκανα κουράγιο... μου είπαν να παραιτηθώ και τους είπα...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:06
18/6/2018

Οι πικάντικες αποκαλύψεις πρώην συνεργάτη της Σπυροπούλου: «Έκανα κουράγιο... μου είπαν να παραιτηθώ και τους είπα...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας ακόμη συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «σπάει τη σιωπή» του και τα λέει όλα.

Στην δύσκολη σεζόν που πέρασε δίπλα στην ξανθιά παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Alpha με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή Ooh lala.

Μεταξύ άλλων είπε: 

«Ισχύει, πήρα λεφτά, γιατί να μην πάρω; Δηλαδή θα έπρεπε να το κάνω τσάμπα; Για ποιον; Δεν πήγα να δουλέψω; Δεν πήρα τρελά λεφτά, πήρα όμως κάποια λεφτά καλά. Και γιατί να μην τα έπαιρνα; Αν δεν τα έπαιρνα εγώ ποιος θα τα έπαιρνε εκεί;

Εύκολα δεν το λες ότι πέρασα. Ήταν η πρώτη χρονιά που γινόντουσαν συνέχεια ανατροπές, συνέχεια έφευγε κόσμος. Έφυγε η Ζήνα Κουτσελίνη στη δεύτερη εκπομπή κι έμεινα εγώ με μια συμφωνία που δεν μπορούσε να τηρηθεί γιατί δεν την ήθελαν πια. Κάποια στιγμή, στη μέση της σεζόν, μου είπαν αν θέλω να φύγω. Και τους είπα βεβαίως, δεν έχω καμία αντίρρηση αν δεν σας προσφέρω στο πρόγραμμα. Εάν πάρω το συμβόλαιό μου γιατί όχι; Δεν μου το έδιναν το συμβόλαιο, οπότε έμεινα. Έκανα κουράγιο.
Συνέχεια γινόντουσαν αλλαγές. Κάθε εβδομάδα είχαν και κάποιον άλλον στο ακουστικό να μου μιλάει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν φοβισμένη και αυτό καμιά φορά της έβγαινε σε επιθετικότητα. Μπορώ να κατανοήσω τι ζούσε και αυτή τότε. Δεν ήταν εύκολο. Της έδωσαν τα πάντα και έπρεπε να τα διαχειριστεί».

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ