Οι μυστικοί φάκελοι του Μάικλ Τζάκσον | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:10
23/12/2009

Οι μυστικοί φάκελοι του Μάικλ Τζάκσον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τι ήξερε το FBI για τον Τζάκο;
Τι ήξερε το FBI για τον Τζάκο;
Το FBI έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). Περισσότερες από 300 σελίδες γεμάτες μυστικά που όμως δεν καταφέρνουν να ρίξουν ούτε το παραμικρό φως στις δύο υποθέσεις παιδεραστίας (1993 και 2004) που στην ουσία κατάφεραν το "θανάσιμο" πλήγμα στην καριέρα και τη δημοτικότητα του βασιλιά της ποπ.

Το FBI έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). Περισσότερες από 300 σελίδες γεμάτες μυστικά που όμως δεν καταφέρνουν να ρίξουν το παραμικρό φως στις δύο υποθέσεις παιδεραστίας (1993 και 2004) που στην ουσία κατάφεραν το "θανάσιμο" πλήγμα στην καριέρα και τη δημοτικότητα του βασιλιά της ποπ. 

 
Τα έγγραφα, που γράφτηκαν όλα πριν από τον θάνατο του Τζάκσον στις 25 Ιουνίου 2009, δεν αποτελούν παρά το μισό του συνολικού υλικού. Το υπόλοιπο παραμένει ακόμη στο...σκοτάδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που είδαν το φως, το FBI βοήθησε την αστυνομία και στις δύο υποθέσεις, κυρίως επειδή υπήρχαν φόβοι ότι ο ίδιος ο ποπ σταρ θα γινόταν στόχος τρομοκρατικής ενέργειας, εξαιτίας της τεράστιας δημοσιότητας που είχε πάρει το θέμα. Σημειώνουμε πληροφοριακά ότι τον Ιούνιο του 2005 ο Τζάκσον αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων, στις 333 σελίδες που είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα του FBI (www.fbi.gov/hottopics), μαθαίνουμε ότι το 2004, περισσότεροι από 30 υπολογιστές κατασχέθηκαν από τη "Neverland", το ράντσο του Τζάκο, για να εξεταστούν, αλλά τα αποτελέσματα δεν αναφέρονται πουθενά στους φακέλους(!).

Το γράμμα που έγραψε ο Φρανκ Πολ Τζόουνςστη εφημερίδα "Daily News" απειλώντας ότιθα σκοτώσει κοινό και τραγουδιστή σε συναυλία του Μάικλ Τζάκσον, για να τον προσέξει κάποιος.
Το γράμμα που έγραψε ο Φρανκ Πολ Τζόουνς στη εφημερίδα  Daily News  απειλώντας ότι θα σκοτώσει κοινό και τραγουδιστή σε συναυλία  του Μάικλ Τζάκσον, για να τον προσέξει κάποιος.

Πολλά από τα ονόματα στις αναφορές έχουν σβηστεί με σκοπό να προστατεύσουν την ταυτότητα των εμπλεκομένων. Όμως, ένα όνομα διακρίνεται ξεκάθαρα: αυτό του εκβιαστή, Φρανκ Πολ Τζόουνς (Frank Paul Jones) που είχε απειλήσει ότι θα δολοφονούσε τον Τζάκσον, αν δεν έπαιρνε τα χρήματα που ζητούσε και ότι θα πήγαινε σε μια συναυλία του με σκοπό να δολοφονήσει κάποιους από τους θεατές για να κάνει μια γυναίκα να τον προσέξει (!).

Στα σημειώματα που είχε γράψει ο Τζόουνς εξηγούσε ότι στα 33 του χρόνια δεν είχε ποτέ πραγματική σχέση με γυναίκα και με αυτό τον τρόπο ήλπιζε να ασχοληθεί κάποιος με την "κατάστασή" του.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ