Οι... ξεπέτες ποδοσφαιριστή με σέξι ηθοποιό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:47
27/5/2008

Οι... ξεπέτες ποδοσφαιριστή με σέξι ηθοποιό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μεγάλο σούσουρο έχουν δημιουργήσει οι μυστικές συναντήσεις που έχουν εδώ και καιρό σε φημισμένο ξενοδοχείο της παραλιακής πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και ανερχόμενη ηθοποιός, την οποία τα τελευταία 2 χρόνια βλέπουμε συχνά πυκνά σε σίριαλ κάνοντας πάντα μικρά περάσματα και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη.

Από τον ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΟΡΤΣΙΟ

Μεγάλο σούσουρο έχουν δημιουργήσει οι μυστικές συναντήσεις που έχουν εδώ και καιρό σε φημισμένο ξενοδοχείο της παραλιακής πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και ανερχόμενη ηθοποιός, την οποία τα τελευταία 2 χρόνια βλέπουμε συχνά πυκνά σε σίριαλ κάνοντας πάντα μικρά περάσματα και ανεβάζοντας την αδρεναλίνη.

Ο35άχρονος σταρ της στρογγυλής θεάς, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, είναι θαμώνας του συγκεκριμένου ξενοδοχείου και όποτε τον πιάνουν οι... ορέξεις του, τηλεφωνεί στη νεαρή ηθοποιό, που ανταποκρίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο ποδοσφαιριστής έχει διαπρέψει πολλάκις στο γρασίδι. Από την άλλη, εκείνη προς το παρόν μετράει ελάχιστες πετυχημένες εμφανίσεις σε σίριαλ. Είπαμε, είναι ανερχόμενη. Η τελευταία της δε παρουσία σε εβδομαδιαίο σίριαλ ήταν πέρυσι σε παραγωγή που φιλοξένησε ιδιωτικό κανάλι, το οποίο μέχρι πρότινος είχε περάσει από 40 κύματα λόγω πολλών ανακατατάξεων.

Πώς γνωρίστηκαν ο σταρ των γηπέδων και η ταγμένη στην 7η Τέχνη; Μέσω κοινών τους φίλων σε μπαράκι της Γλυφάδας. Η έλξη ήρθε με την πρώτη ματιά και η κάθε πλευρά γοητεύτηκε για τους δικούς της λόγους. Το καλογυμνασμένο σώμα του ποδοσφαιριστή σε συνδυασμό με τα αρρενωπά χαρακτηριστικά του ήταν εκείνα τα στοιχεία που δεν άφησαν την ηθοποιό να πάρει τα μάτια της από πάνω του. Όπως κι εκείνος, δεν μπόρεσε να μην προσέξει το... πλούσιο μπούστο της. Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στη νεαρά την οικογενειακή του κατάσταση και ότι δεν πρόκειται να διαλύσει το σπίτι του. Φυσικά, ούτε η ηθοποιός, όπως μάθαμε, είχε καμιά τέτοια απαίτηση και αφού τα βρήκαν στα βασικά σημεία, προχώρησαν και στα άλλα, τα πιο... τρωτά. Όπου επίσης τα πηγαίνουν περίφημα, αν κρίνουμε από τις συναντήσεις τους τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, που όμως δεν διαρκούν πάνω από 45 λεπτά. Επιπλέον, επειδή όπως είπαμε ο ποδοσφαιριστής θέλει να κρατήσει αυτή την παράνομη σχέση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, κανονίζει να μη συναντιούνται στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Όταν της τηλεφωνεί βρίσκεται ήδη στο δωμάτιο περιμένοντάς την κι εκείνη καταφθάνει πάντα μόνη φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά και γνωρίζοντας ήδη τον αριθμό του δωματίου, ώστε η επίσκεψή της να γίνει σε χρόνο dt και να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Φυσικά, αποχωρούν πάντα χωριστά, με την ηθοποιό να παίρνει το δρόμο της επιστροφής πάντα πρώτη.

Οι φίλοι που κανόνισαν το... προξενιό τους ρωτάνε μέχρι πού σκοπεύουν να τραβήξουν την ιστορία τους κι εκείνοι απαντάνε πολύ απλά: «Πάντως, όχι πιο μακριά από το δωμάτιο του ξενοδοχείου»!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ