Οι γυναίκες του ελληνικού αθλητισμού στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη δική τους μέρα [vds] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:54
8/3/2017

Οι γυναίκες του ελληνικού αθλητισμού στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη δική τους μέρα [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται σήμερα, διάσημες γυναίκες από τον χώρο του αθλητισμού αναλαμβάνουν να κάνουν γνωστό στο ευρύ κοινό το ξεχωριστό πρόγραμμα "Make Place For One More Woman".

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στόχο έχει την διεύρυνση της συμμετοχής των όλων Γυναικών στον Αθλητισμό, στην προπονητική καθοδήγηση, την διοικητική στελέχωση και της άρσης των αποκλεισμών.

Το πρόγραμμα εκπονείται ως απόρροια της βράβευσης της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Αργυρής Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης κας Βούλας Κοζομπόλη με το “IOC Women and Sport Award for Europe 2015” και διεξάγεται υπό την συνεργασία και υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και φυσικά του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και διεξάγεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και φυσικά τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).

Άννα Κορακάκη, Βούλα Πατουλίδου, Μιρέλα Μανιάνι, Τασούλα Κελεκίδου, Κατερίνα Στεφανίδη, Νίκη Μπακογιάννη, Σοφία Μπεκατώρου... Μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο βίντεο "για περισσότερες γυναίκες στον αθλητισμό".

Ιδού και το βίντεο που μιλά από μόνο του. "Make Place For One More Woman", λοιπόν...

 

;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ